Pobednik Zvezda Granda postaće otac! (FOTO)

- Ena i ja smo zajedno sedam meseci i ona mi je velika podrška. Dva puta mi se desilo da zaboravim na snimanje u "Grandu", što znači da sam mator čovek zreo za ženidbu - kaže Amar Jašarspahić za Telegraf

  • 6

Pobednik poslednje sezone "Zvezda Granda" Amar Jašarspahić Gile početkom sledeće godine će, kako Telegraf saznaje, postati otac, a ovo će popularnom pevaču i njegovoj devojci Eni biti prvo dete! 

Inače, Gile i Ena, koja je kao i on, iz Kaknja, su sedam meseci u vezi a upoznali su se nakon njegove pobede u "Zvezdama Granda" preko zajedničkih prijatelja i od tada su nerazdvojni.

- Presrećan sam što ću postati otac. Ena i ja smo zajedno sedam meseci i ona mi je velika podrška. Ona nije javna ličnost, bavi se arhitekturom i povremeno mi pomaže oko rasporeda nastupa i snimanja jer meni to ne ide od ruke. Dva puta mi se desilo da zaboravim na snimanje u "Grandu", što znači da sam mator čovek zreo za ženidbu - kaže Gile kroz smeh za Telegraf.

Da podsetimo, dvadesetrogodišnjeg pevača su mediji često spajali sa različitim devojkama, poslednja u nizu za koju je i sam priznao da su bili u vezi je njegova koleginica iz takmičenja Aleksandra Prijović.

(Milan Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gzz

    29. maj 2014 | 17:41

    Zar on nije gay? Malo malo ljubi se sa frajerima?

  • Ha ha

    29. maj 2014 | 22:39

    Sedam meseci "već" se zabavljaju?! Pa,se ženi,požuri da ne zakasniš!

  • Nn

    29. maj 2014 | 22:34

    Gile, cestitam! Sve najbolje vam zelim jer i zasluzujete najbolje! Veliki pozdrav tebi i Eni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA