Serija spektakularnih muzičkih festivala u Puli počinje 14. juna (FOTO)

Slurp! festival, Seasplash festival, Dimensions festival, Outlook festival su muzički događaji koji se ovog leta održavaju na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kod Pule. Na ovim manifestacijama nastupiće neka od najvećih svetskih i domaćih muzičkih imena poput Lorin Hil, Basta Rajmsa, grupe Bad Copy i ostalih

  • 0

Ljubitelje dobrog provoda, muzike i žurki ovog leta očekuje serija fenomenalnih festivala koji se od 14. juna održavaju na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu pored hrvatskog grada Pule. Tokom ovog perioda imaćemo priliku da uživamo u čak četiri sjajna muzička događaja, a to su Slurp! festival, Seasplash festival, Dimensions festival, kao i Outlook festival.

Organizator festivala je agencija Pozitivni ritam, a sve neophodne informacije o navedenim festivalima možete pročitate na njihovom zvaničnom sajtu.

Slurp! festival

Slurp! festival će biti održan u 4 pojedinačna termina. Otvaranje sezone startuje 14. juna, a čast da nastupi na ovom muzičkom događaju imaće hrvatska tehno diva Miss Sunhine, koja će biti zadužena za dobru atmosferu. Cena karata iznose od 750 dinara (50 kuna). Slurp! festival će biti održan i 5. jula, zatim 2. avgusta, a zatvaranje sezone biće 27. septembra. Imena ostalih gostiju, kao i cene ulaznica za preostala tri događaja biće uskoro saopštena.

Više informacija saznajte na oficijalnom sajtu festivala.

Seasplash festival

Ovaj muzički događaj održava se po 12-ti put i to od 17. do 21. juna na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu pored Pule. Na ovogodišnjem "Seasplash" festivalu moći ćemo da uživamo u nastupu sledećih izvođača: "Brain Damage meets Vibronics" (Francuska/Ujedinjeno Kraljevstvo), "Gentleman's Dub Clun" (Ujedinjeno Kraljevstvo), "Bad Copy" (Srbija), "Brain Holidays" (Srbija), "Egolles Live feat. Chakka, JewBwiy & Pipo" (Hrvatska), "Gipsy Mafia feat. Braća Blekvutrić" (Srbija), "Digitron Sound System", "Warrior Charge Sound System (Italija), Waitapu (Hrvatska) i mnogi drugi.

Cene ulaznica u pretprodaju od 1. maja do 1. juna biće 4246 dinara (279 kuna). Više informacia o festivalu saznajte na njihovom oficijalnom sajtu.

Dimesions festival

Popularni "Dimensions festival" biće organizovan od 27 do 31. avgusta, takođe na tvrđavi Punto Christo u Štinjanu pored Pule. Na ovom muzičkom događaju svoje umeće pokazaće neke od najvećih talenata svetske elektronske muzike.  Među njima s u Caribou, Huan Etkins, Džajls Piterson, Nina Kravic i mnogi drugi.

Povoljne early bird ulaznice po ceni od 10045 dinara (660 kuna) možete kupiti onlajn.

Više informacija možete saznati na oficijalnom sajtu festivala.

Outlook festival

Najveći evropski festival bas muzike i sound sistem kulture biće održan od 3. do 7. septembra na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule. Na njemu će nastupiti sjajni muzičari Lorin Hil, Basta Rajms, Berington Levi, Daddy G i drugi.

Povoljnije early bird ulaznice mogu se nabaviti po ceni od 10045 dinara (660 kuna), a za koncert otvaranja u pulskoj Areni po ceni 3653 dinara (240 kuna). Ove karte se mogu nabaviti onlajn.

Više informacija možete saznati na oficijalnom sajtu festivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA