Madona opet ispalila Hrvate!

Kraljica popa ponovo otkazala koncert u Zagrebu, koji je bio planiran za 11. jun. Razlog: logistički problem sa stadionom Maksimir

  • 0

Otkazan je veliki koncert koji je kraljica popa Madona trebalo da održi u sklopu svoje nove turneje 11. juna u Zagrebu, na stadionu Maksimir. Iako su ulaznice za koncert od sredine februara bile u prodaji, Madona će ipak i ovog puta na svojoj turneji zaobići Hrvatsku. Ona je Hrvatsku zaobišla i na svojoj prethodnoj turneji "Sticky & Sweet Tour" iz 2008. godine, kad se takođe najavljivao njen dolazak u Zagreb.

Promoteri Adria Entertainment i Live Nation danas su potvrdili da je Madonnin koncert, prvobitno zakazan za 11. jun, otkazan zbog logističkih razloga.

- Veoma nam je žao što će mnogi fanovi Madone ostati razočarani - poručili su i dodali: - Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert mogu preuzeti svoj novac natrag od 19. marta 2012. na prodajnim mestima gde su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili preko interneta iznos će se vratiti na njihove kartice.

- Nažalost, u svetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne za dobrobit korporacije. Mi nismo mogli da preduzmemo logističke obaveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korišćenja stadiona. S obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizovati koncert na zadovoljavajuć način, koji ne bi doneo gubitak svim stranama u projektu. Zato smo koncert morali da otkažemo - izjavio je predsednik Uprave Adria Zabave iz Zagreba, Vladimir Ivanković.

(A.V. / Index.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA