PLES SA ZVEZDAMA: Šapić kao MC Hamer, vratolomije Tanje Petrović (FOTO)

U popularnom takmičenju svoje igračko umeće pokazalo je šest parova. Stanje na tabeli: na poslednjem mestu Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević, dok su se na prvom mestu našli Tanja Petrović i Marko Vasiljević

  • 0

Večeras je prikazana još jedna emisija takmičenja "Ples sa zvezdama". Žiriju i publici su se predstavili šest preostalih parova koji su pokazali još jednom zavidno umeće.

Šou su otvorili Nigor i njegova partnerka Jelena Borović, a oni su otplesali bečki valcer. Marija je nastup ocenila kao dobru predstavu. Ipak, prokomentarisala je da je ovo bila parodija na bečki valcer, ali se Nigor nije složio rekavši da je ovo bio Nigorov valcer.

Sledeći na redu bili su Vanesa Šokčić i Vladimir Todorović. Oni su dobili zadatak da odigraju paso doble i to više nego uspešno. Sve sudije su se složile da kada Vanesa i Vlada plešu, sve vreme drže pažnju publike.

Na red su ubrzo stigli i Aleksandar Šapić i njegova partnerka Slađana Ivanišević, koji su odigrali ča ča ča. Bivši vaterpolo reprezentativac naše zemlje našao se u ulozi MC Hamera, a od publike je dobio ovacije.

Ivan Mihailović i Marija Martinović ponovo se opravdali poverenje žirija, a oni su otplesali valcer. Najstrožiji član žirija Aleksandar Josipović je rekao da je mladi glumac napredavao u plesu, ali nije izdržao da prokomentariše da ga podseća na guvernerku Jorgovanku Tabaković.

Tanja Petrović je ponovo bila fenomenalna. Ona je zajedno sa partnerom Markom Vasiljeviće odigrala ča ča ča. Ovde je bilo i vratolomija a predsednica žirija Marija Prelević rekla je da ju je njihov ples ostavio bez daha.

I za kraj, svoje igračko u meće su pokazali Tanja Bošković i Marko Mićić.  Oni su odigrali fristajl, a glumica i njen partner su oduševili žiri.

Potom je usledio duel. Prvu grupu, koja je sebe nazvala "Finalisti", čine Tanja i Marko, Tanja i Marko i Ivan i Marija. Drugu grupu duelista koji se zovu "Čestitamo", čine Nigor i Jelena, Šapić i Slađana i Vanesa i Vlada.

Prvi su zaplesali "Finalisti" a njihov nastup je bio izuzetan.

- Ovo je nemoguće - rekao je Konstantin i ocenio da je neverovatno da su ovu koreografiju spremili za tri dana. Oduševljeni su bili i ostali članovi žirija koji su jednostavno ostali bez teksta.

Sjajni su bili duelisti iz grupe "Čestitamo". Žiri je bio fasciniran kako su odigrali.

Budući da je Aleksandru Šapiću rođendan, on je dobio i čokolandu rođendasku tortu, a takmičari, članovi žirija i voditeljski par Irina Radović i Aleksa Jelić su mu čestitali i poželeli sve najbolje.

Glasanje je u toku, a u ponedeljak uveče saznaćemo koji par napušta takmičenje. Stanje na tabeli: na poslednjem mestu Aleksandar i Slađana, dok su se na prvom mestu našli Tanja Petrović i Marko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA