SKANDAL: Biber vređao crnce, pogledajte i kako! (VIDEO)

Snimak na kojem se vidi mladi pevač kako priča vic u kojem imitira zvuk motorne testere i ponavlja: "Run nigger, run nigger..." ("trči crnčugo, trči") izazvao je pravu lavinu negativnih komentara

  • 16

U Americi se podigla neverovatna prašina kada se pojavio video u kojem Džastin Biber vređa Afroamerikance i naziva ih crnčugama!

Sajt TMZ je pokrenuo pravu lavinu kada je objavio snimak na kojem se vidi mladi pevač kako priča rasistički vic u kojem imitira zvuk motorne testere i ponavlja: "Run nigger, run nigger..." ("trči crnčugo, trči"). Inače, video je snimljen kada je Biber imao 15 godina a TMZ je čekao da Džastin postane punoletan da bi ga objavio.

Čak su i "Beliberi", najvatreniji fanovi kanadske zvezde, ljuti na svog idola, koji se brže-bolje izvinio i u svojoj nemuštoj izjavi je poručio da je napravio veliku glupost i da je zahvalan onima koji su mu ukazali na sve opasnosti rasizma.

Pogledajte kako je Džastin vređao Afroamerikance:

(Telegraf.rs/ TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla

    2. jun 2014 | 13:49

    NIJE VREDAN KOMENTARA....DECHKO JE KRETEN A JOSH VECI SU ONI SHTO KUPUJU NJEGOVE CD-OVE A DA NE KAZEM SHTO IDU NA NJEGOVE NASTUPE E TAKVI SU BEZ MOZGA.....

  • emilija

    2. jun 2014 | 14:06

    jednom budala uvek budala.pa ko normalan moze da se ponasa kao ovaj razmazeni .on jeste pobegao sa sela ali selo iz njega nije.najgore je kad se opanak popapuci.

  • No name

    2. jun 2014 | 14:33

    Skroz ista stvar je i kad neko prica viceve o Romima, pa se tada ni ne secate bilo kakve diskriminacije. Tako da ne razumem zasto sada Justina u vecini komentara osudjujete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA