MUZIKA SA AJ PODA, ZLATNE TOALETNE KABINE: Ovako je izgledala svadba Kim Kardašijan i Kanje Vesta?

Prema pisanju "Njujork posta", najvažniji dan u životu čuvenog holivudskog para nije protekao onako kako se zamišljalo da će biti

  • 2

Američka starleta Kim Kardašijan i reper Kanje Vest venčali su prošle nedelje u Firenci, a o ovom događaju se i dan danas piše. Kako navodi "Njujork post", venčanje ovog holivudskog para, koje je koštalo više miliona dolara, nije baš prošlo onako kako se zamišljalo da će biti.

Prvo, Kim i Kanje su se venčali na strmom i nepristupačnom mestu tvrđave Belvedere, tako da im je bila potrebna dizalica da sve neophodne stvari podigunu na ovo mesto. Prema pisanju ovog lista, najveću pažnju privukle su ogromne zlatne kutije, visine 15 metara, u kojoj su se nalazili toaleti, a koje su se nalazile tik pored stolova za ručavanje.

Imena gostiju nisu bila ispisana, već su bila ugravirana u mermerne stolove. Kim i Kanje su naručili 30 kipova od mermera, međutim, u poslednji čas, reper je odlučio da se oni uklone.

Vest nije bio oduševljen ni razglasom, pa je navodno odlučio da se muzika pušta preko ajpoda. On je, takođe navodno, držao govor čitavih 45 minuta i uglavnom govorio o sebi.

Kao što je poznato, goste na venčanju je zabavljao čuveni italijanski tenor Andrea Bočeli. Nakon što je završio nastup, on nije mogao da sedne, budući da mu organizatori obezbedili mesto. Bočeli nije pravio problem i posle svog mini koncerta napustio je venčanje.

Mladenci su od Džej Zija (koji nije prisustovao venčanju) dobili bocu šampanjca marke "Kjanti" obložen zlatom, dok je pampur bio od dijamanta.

(Telegraf.rs/Pagesix)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA