Hari Poter će biti zloća u novom Bondu?! (FOTO)

- Naravno, Danijel Redklif je svestan da fizički ne bi mogao da parira Bondu, i zato želi da kreira lik koji bi zbog svoje inteligencije predstavljao pravu opasnost - tvrdi izvor blizak mladom glumcu

  • 3

Iz mora spekulacija koje se čuju u vezi sa 24. filmom iz serijala o Džejmsu Bondu, izdvaja se vest da bi jednog od zlikovaca mogao da igra Danijel Redklif koji se proslavio ulogom Harija Potera!

- Danijel smatra da bi on bio odličan rival agentu 007 i da bi odlično odigrao modernog zloću koji želi da sruši službu MI5. Naravno, Redklif je svestan da fizički ne bi mogao da parira Bondu, i zato želi da kreira lik koji bi zbog svoje inteligencije predstavljao pravu opasnost - navodi izvor blizak mladom glumcu i dodaje da Redklif  i njegovi agenti uveliko lobiraju da Danijel dobije željenu rolu, ako ne u ovom, onda u nekom od narednih Bond filmova.

Inače, čuvenog tajnog agenta će ponovo igrati Danijel Krejg, a snimanje bi trebalo da počne u oktobru, dok je premijera planirana za 1. novembar 2015.  

Danijel Krejg

(Telegraf.rs/ Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA