KARLEUŠA OTVORENO O SEKSU: Duško je želeo da budem obuvena tokom vođenja ljubavi

- Imala sam par slučajeva u braku kada je moj muž izrazio želju da želi da budem obuvena u krevetu ali prvo zabranio mi je da pričam o tome a drugo odučila sam ga od toga - rekla je pevačica

  • 42

Pevačica Jelena Karleuša izjavila je da je njen suprug, fudbalski reprezentativac Srbije Duško Tošić, svojevremeno od nje tražio da bude obuvena tokom vođenja ljubavi.

- Imala sam par slučajeva u braku kada je moj muž izrazio želju da želi da budem obuvena u krevetu ali prvo zabranio mi je da pričam o tome a drugo odučila sam ga od toga. Sada je srećan i kada se depiliram - rekla je pevačica za "Ekskluziv".

Ona je takođe posavetovala devojke da mogu slobodno da skinu brushalter tokom seksa.

- Za ono pravo vođenje ljubavi, slobodno nek skinu te brushaltere, te čarape koje ispadaju... Ako neki muškarac ima problem sa malim grudima, onda on treba da se šutne. Neka on nađe ne drugu sa velikim grudima. Postoje oni koji cene male grudi - istakla je Karleuša.

Na pitanje kakvo je njeno mišljenje o ovogodišnjoj pobednici "Evrosonga" Končiti Vurst, odgovorila je sledeće:

- Ja sam već odavno Končita...Meni brada i brkovi rastu odavno. Nije to tako loš trend. Mogu ja da uvedem trend nedepiliranih nogu - navela je pevačica.

Prilog emisije "Ekskluziv" pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA