Grand od septembra na TV Prva? (FOTO)

- Saša je pregovarao sa nekoliko televizija ali je zbog ciljne grupe najviše voleo da se ostvari saradnja sa "Prvom". Pre nekoliko dana konačno su postigli dogovor i načelno utvrdili termine - tvrdi izvor blizak Saši Popoviću

  • 22

Nakon mnogo spekulacija koje su se pojavile posle raskida saradnje sa "Pinkom", vlasnici "Granda", Saša Popović i Lepa Brena postigli su, kako navodi "Alo", konačan dogovor da se dve najgledanije emisije njihove produkcije "Grand šou" i "Zvezde Granda" ubuduće emituju na televiziji "Prva".

Prema nezvaničnim informacijama, "Grand šou" će biti emitovan sredom, a "Zvezde Granda" petkom, i to u udarnim terminima, a početak prikazivanja se očekuje u septembru sa startom nove programske šeme na "Prvoj".

- Od kada su Željko Mitrović i "Grand" prekinuli saradnju, Saša je pregovarao sa nekoliko televizija ali je zbog ciljne grupe najviše voleo da se ostvari saradnja sa "Prvom". Nekoliko puta se sastajao sa čelnicima ove televizije koji su još od ranije bili voljni da sarađuju sa "Grandom", ali je do ovog trenutka to bili bezuspešno. Pre nekoliko dana konačno su postigli dogovor i načelno utvrdili termine, ali je ostalo da se dogovore oko još nekih sitnica - navodi izvor blizak Saši Popoviću.

Međutim, zvanične potvrde o ovoj saradnji još nema.

- Politika kuće je takva. Ni do sada nismo ništa komentarisali u vezi sa "Grandom", pa nećemo ni sad - kažu sa "Prve" za Telegraf, a iz "Grand produkcije" nam je još kraće odgovoreno: "Nemamo komentar".

Takođe, priča se da bi druge dve "Grandove" emisije “Grand parada” i “Narod pita” mogle bi da se nađu u programskoj šemi Radio televizije Srbije.

(Telegraf.rs/ izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Estrada

    6. jun 2014 | 13:41

    A ja mislio da PRVA malo vise otstupa od PINK-a kad je u pitanju ovakav tip programa i sunda.Prevario sam se,a i nije cudo kad su mogli Roling Stounsi pre nekoliko godina da svire najavnu muziku jedne Meksicke TV Novele(Sapunice),zasto ne bi prva uradila dogovor sa narodnjacima.Nema vise stila vec interesa.Ali kad te jedna od boljih TV stanica razocara onda...

  • c19

    6. jun 2014 | 13:48

    Ode i prva u kanal

  • Jovica

    6. jun 2014 | 14:04

    Grand se, izgleda, siri kao neka bolest. Valjda nas nece sve zaraziti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA