Raspevana kaluđerica rasturila konkurenciju i pobedila u Glasu Italije! (VIDEO)

Časna sestra Kristina Skučia je u velikom finalu dobila više od 62 odsto glasova gledalaca, a nakon trijumfa se zahvalila bogu

  • 2

Neverovatna časna sestra Kristina Skučia (25) koja je postala hit u svetu nakon fenomenalnih nastupa u talent šou programu "Glas Italije", sinoć je ubedljivo trijumfovala u ovom takmičenju sa više od 62 odsto dobijenih glasova!

Skučia je u finalu otpevala numere "What A Feeling" iz filma "Flashdance", "Beautiful That Day" i "Lungo la riva", ponovo je oduvala sve konkurente, a nakon pobede je zahvalla bogu i poručila da bi volela da Isus dođe među nas.

Iako joj svi prognoziraju sjajnu karijeru, naravno, ako izabere takav put, Kristina kaže da bi je ipak najviše usrećilo kada bi se vratila pevanju sa decom u lokalnim crkvama.

Da podsetimo, svet je prvi put upoznao Kristinu kada je u martu fantastično otpevala numeru "No One" Ališe Kiz i šokirala i žiri i publiku.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    6. jun 2014 | 17:00

    Bravo! !!

  • 123

    6. jun 2014 | 18:51

    Bravo sele! Vidiš-nema ništa lepše od ovozemaljskog života! A za "ono gore na nebu" ima vremena-pusti to...i uživaj u svojoj mladosti,lepoti i talentu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA