POSTANITE ZVEZDA: Audicije za Pinkov novi šou program počinju 14. juna! (FOTO) (VIDEO)

- Takmičari koji budu deo projekta "Pinkove zvezde" imaju po prvi put zaista najveću šansu da postanu velike zvezde. O njihovoj karijeri brinuće se lično Milica Mitrović - navodi izvor blizak produkciji "Pinka"

  • 11

Televizija "Pink" uveliko je počela sa pripremama za sopstveni šou program u kojem će izgraditi nove muzičke zvezde. Projekat ima radni naziv "Pinkove zvezde", a počinje sa emitovanjem od 1. septembra.

Prva audicija je zakazana već za 14. jun u zgradi TV "Pink" u ulici Neznanog junaka 1 na Dedinju. A nakon toga će se održati audicije u Nišu, Novom Sadu, Subotici, Sarajevu, Banjaluci i Podgorici.

U takmičenju mogu da učestvuju i bivši učesnici nekih drugih takmičenja koji do sada nisu imali sreće da budu zapaženi.

- Televizija "Pink" je u protekle dve decenije stvorila mnoge zvezde poput Željka Joksimovića, Nataše Bekvalac, Ane Nikolić, Lexington, Tropiko i Fantastic benda, čime je dokazala da ima nepobitno najveću medijsku snagu. Osim najgledanije televizije u Srbiji sa nacionalnom frekvencijom, poseduje i deset muzičkih kanala različitih žanrova, a sarađujemo sa najboljim domaćim autorima poput Marine Tucaković, Damira Handanovića, Dragana Brajovića, Aleksandra Milića Milija, Marka Kona... Sve ovo govori da takmičari koji budu deo ovog projekta imaju po prvi put zaista najveću šansu da postanu velike zvezde. O njihovoj karijeri brinuće se lično Milica Mitrović koja rukovodi celokupnim sistemom zabavnih emisija koje se emituju na "Pinku" - kaže izvor blizak produkciji "Pinka".

Posle "Bravo šoua" i emisije "Stotka", ovo je treći veliki samostalni muzički projekat koji će "Pink" proizvesti u ovoj godini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • d

    7. jun 2014 | 15:21

    Brinuce kao i ljudima iz X Faktora, nigde ih nema a citam kako se zale da jos ni nagrade nisu dobili a jedino sto hoce to je da narod glasa. Pi

  • cica pica

    7. jun 2014 | 18:36

    Termin sam zakazala,radim silikon,botox i dolazim bez gacica!!!!nadam se da cu proci prvi put bez sexa!!!

  • Dalmatinac

    7. jun 2014 | 14:40

    A farma sta je sa farmom?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA