HIT: Ovako zvuči latino verzija "Miljacke" (VIDEO)

Poznati pevač Željko Joksimović je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" izveo je čuvenu pesmu u totalnom različitom aranžmanu. Poslušajte

  • 13

Poznati kantautor Željko Joksimović bio je pre neko veče gost emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Osim razgovora sa domaćinom šoua Ivanom Ivanovićem, pevač je dobio priliku da otpeva čuvenu pesmu "Miljacka" u to totalnom različitom aranžmanu.

U pitanju je latino varijanta ovog hita, koji je za kratko vreme postao hit na društvenim mrežama.

Poslušajte i orginalnu verziju "Miljacke" koju izvodi Halid Bešlić, pa nam napišete u komentarima koja vam se varijanta više dopada.

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iki

    8. jun 2014 | 11:11

    MARKO kako uopste mozes da odvalis takvu glupost da nezna ni da peva ni da svira covek priznat u celom svetu skolovan muzicar i on je komponovao miljacku tebi su vrh izgleda soraja stanija boki 13 farma...

  • slavko vukovic

    8. jun 2014 | 10:39

    ZELJKO JOKSIMOVIC JE I OVOM PRILIKOM POKAZAO DA JE VRHUNSKI MUZICAR, A HALID BESLIC NEPREVAZIDJENI MAJSTOR SEVDAHA,# MILJACKA# I U JEDNOM I U DRUGOM IZVODJENJU ZVUCI IZVANREDNO.

  • Vida

    8. jun 2014 | 10:31

    "Miljacaka" je poznata, rado slušana i pevana, znači već prihvaćena pesma u narodu. Volimo je i kad uđe u dušu teško je da neke nove verzije budu prihvatljivije. No izgleda da Željko pomera stereotipe jer sve vrvi od emocija i prožima samo na malo drugačiji način. Odlične obe verzije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA