Milan Kalinić vodi "Pinkove zvezde"?

- Milan je završio svoj angažman na "Prvoj" zaključno sa učešćem u "Plesu sa zvezdama", a kako je odlaskom s te televizijske stanice ostao bez stalnog angažmana, rado je prihvatio poziv Mitrovića - rekao je izvor blizak produkciji popularnog šoua "Pink" televizije, koji startuje 1. septembra

  • 3

Poznati glumac Milan Kalinić najverovatnije će voditi najnoviji televizijski šou "Pinkove zvezde", koji počije 1. septembra na "Pinku". Navodno, vlasnici ružičaste televizije Milica i Željko Mitrović uputili su poziv zvezdu pozorišne predstave "Pevaj, brate" tokom humanitarne akcije "Moje srce kuca za Srbiju".

- Milan je završio svoj angažman na "Prvoj" zaključno sa učešćem u "Plesu sa zvezdama", a kako je odlaskom s te televizijske stanice ostao bez stalnog angažmana, rado je prihvatio poziv Mitrovića. On je bio nezadovoljan i time što dugo nije vodio nijednu atraktivnu emisiju, pa je rado prihvatio da bude deo ovako velikog šou-programa kao što su "Pinkove zvezde" - rekao je za "Kurir" izvor blizak produkciji.

Prema saznanjima ovog dnevnog lista, Kalinić će biti uključen i u pripremni deo proizvodnje emisije "Pinkove zvezde", pa će se pojavljivati i na nekim audicijama. Da podsetimo, prva audicija zakazana je za subotu 14. jun u "Pinkovim" prostorijama na Dedinju.

Milan je rekao da se još nije dogovorio sa ružičastom televizijom.

- Nije tajna da pregovaram s "Pinkom", ali još se nismo dogovorili - rekao je glumac.

S druge strane, u "Pinku" nisu bili dostupni za komentar.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA