Pogledajte koje će numere Tom Džons pevati u Areni (VIDEO)

Koncert čuvenog pevača će trajati najmanje dva sata, i on će u Beogradu izvesti 25 numera, među kojima su brojni hitovi koji su obeležili njegovu karijeru

  • 0

Legendarni velški pevač Tom Džons koji će u nedelju, 15. juna nastupiti u "Kombank areni", u Beogradu će pevati najmanje dva sata a na set listi se nalaze i veliki hitovi kao što su "Delilah", "Sex Bomb" i "If I Only Knew".

Na osnovu repretoara sa prethodnih koncerta na turneji, Džons će i u "Areni" izvesti 25 numera a nastupe obično započinje pesmama "Burning Hell" i "Mama Told Me Not To Come".

Podrazumevaju se hitovi kao što su "Sex Bomb", "Delilah", "Green, Green Grass Of Home" i "If I Only Knew", a za kraj regularnog dela koncerta ostavljene su numere "Every Woman I Know" i "I Wish You Would".

Za bis su ostavljene "Kiss", "Thunderball" i "Strange Things".

Ulaznice po cenama od 2.200, 2.500, 2.800, 2.900, 3.200, 3.900 i 4.900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, TC "Ušće" i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA