JUNFEST: Željko Joksimović i Dženan pevali pred 20.000 ljudi! (FOTO)

Prvi dan festivala obeležili su odlična atmosfera koju su napravili Joksimović, Lončarević i bend "Neverne bebe", kao i veliki broj stranaca koji se zabavljao na Ušću

  • 18

Festival dobre zabave, Junfest na beogradskom Ušću počeo je sinoć koncetima Željka Joksimovića, Dženana Lončarevića i Nevernih Beba. Oko 20.000 ljudi, među kojima je bilo mnogo gostiju iz inostranstva, uživalo je u specijalno izgrađenom gradu, koji živi za dobar provod.

"Junfest" po prvi put Beogradu je doneo potpuno novi koncept zabave za svačiju dušu, pa pored dobre klupske i folk muzike, posetioci su mogli da uživaju u velikom luna parku nalik onome koji je karakterističan za najveći festival na svetu ovog tipa, "Oktoberfest" i tradicionalnoj srpskoj kuhinji koja ima sve - od pljeskavice do pečenja.

Za muzički program prvog dana "Junfesta" bili su zaduženi Dženan Lončarević, Neverne Bebe i Željko Joksimović čije su pesme posetioci pevali u glas uz časicu dobrog pića. Dženan Lončarević je otvorio prvi dan festivala svojim hitom "Loša" nakon čega je pevao sve kafanske i svoje hitove, dok su za one koji žele malo zahtevniji alternativni zvuk na bini preko puta goste zabavljale "Neverne bebe" i nekoliko popularnih beogradskih di-džejeva raspoređenih u specijalne "boksove" duž Ušća.

Oličnu atmosferu je još više zagrejao Željko Joksimović, koji je počeo koncert nekoliko minuta pre ponoći a na prve taktove pesme "Libero" publika je bila u transu.

"Junfest" se nastavlja sutra kada će glavna zvezda večeri biti kralj narodne muzike Šaban Šaulić, a do 23. juna kada je poslednji dan festivala, pevaće još Seka Aleksić, Leksington bend, Toni Cetinski, Haris Džinović, Aca Lukas i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA