Nataša Bekvalac: Nisam dobila otkaz na Megatrendu!

Pop pevačica demantovala rektora Megatrenda Miću Jovanovića izjavom da je svojom voljom prestala da radi na tom fakultetu

  • 4

Nataša Bekvalac ne radi više na Univerzitetu Megatrend. Pop pevačica tvrdi da nije dobila otkaz, već da više nije zaposlena u sektoru marketinga na Megatrendu svojom voljom. U intervjuu za "Ekskluziv" Nata navodi  da nije postala tehnološki višak, već da se svog angažmana samo privremeno odrekla zbog brojnih obaveza.

- Ne treba praviti skandale tamo gde ih nema. Moj prioritet su muzika i novi album na kojem radim, pa ne mogu da postignem sve. Nije bilo nikakvih otkaza, niti sličnih stvari. Uz prijateljski i iskreni dogovor sa profesorom, moje angažovanje u marketing timu Megatrenda stavili smo na jednu pauzicu – izjavila je Nataša za "Ekskluziv", i tako stavila tačku na spekulacije o otkazu.

Da podsetimo, Mića Jovanović, gazda najpoznatijeg srpskog privatnog Univerziteta, izjavio je nedavno nešto sasvim suprotno.

- Cela služba od osam članova je ugašena. U toku prošle godine služba nije loše poslovala, ali ipak ispod očekivanog. Svi oni, uključujući i Natašu Bekvalac, dobili su otkaz - rekao je Jovanović.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shadow

    13. mart 2012 | 00:36

    Ma da, nisi dobila otkaz. Cuti keso glupa, idi trazi sebi nekih siptara!

  • Manjusa

    20. oktobar 2012 | 08:27

    Kakav fakultet takvi radnici. Ostavite je ,molim vas,samo se nemojte cuditi kad cujete da je Suzana Mancic napisala i sto je jos crnje-izdala knjigu!

  • Mario Marrco

    10. mart 2012 | 19:21

    Gospode. Ovo je prestrasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA