Aca Lukas i Tropiko bend napravili haos na Ušću! (FOTO)

Treći dan najvećeg festivala dobre zabave na beogradsom Ušću doneo je još bolju zabavu, koju su do usijanja doveli Tropiko Bend i Aca Lukas

  • 6

Trećeg dana Junfesta na Beogradskom Ušću, 25.000 ljudi uživalo je u dobroj zabavi, hrani i najvećem luna parku dok su za muzički program bili zadužni di-džejevi iz beogradskih klubova, Tropiko bend i Aca Lukas.

Tropiko bend je otvorio treći dan festivala, koncertom koji je po planu počeo tačno u 21:30 pesmom "U ljubav verujem" a već s prvim taktovima publika je u transu koji su napravili di-džejevi obećavala odičan provod. Frontemna Tropiko benda je iz prvog reda bodrila supruga Jovana Pajić.

Pojava Ace Lukasa koji je izašao na binu spreman za dobru svirku izazvala je ovacije prisutnih.

Lukas je koncert počeo "Ličnom kartom" nakon koje je ređao pesme: "Koma", "Zapištie mi broj", "Lešće", "Bajpas" a publika je svaku pesmu od reči do reči pevala zajedno sa Acom. Pevača je iz publike bodrila supruga Sonja, koja je došla u društvu drugarice i ćerke Sofije.

Sutra će na Ušću biti pauza, a već u sredu se nastavlja novi dan dobre zabave na Junfestu sa puno kvalitetne tradicionalne hrane i dobre muzike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravoslavac

    16. jun 2014 | 10:02

    Ma sta lupas o cifri, a uostalom nije ni bitno, sator je bio pun a I sve oko njega... I mojne da mi poredis Acu sa Jk

  • Torcida sandzak

    16. jun 2014 | 02:08

    Toliko sam voleo ovog coveka i njegove pesme da ne mogu da opisem..razocarao sam se u njega jer je obican smrad i covek pohlepan za novcem.propao je i sve sam pesme i diskove njegove izlomio...stidi se Aco.

  • Zeta

    16. jun 2014 | 09:38

    Aco kad ces vratiš pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA