Simpsonovi na pragu novog Ginisovog rekorda

"Simpsonovi" do sada drže tri svetska rekorda, a žele da dobiju i četvrti

  • 0

U februaru ove godine, čuvena animirana serija "Simpsonovi" na pragu je da obori još jedan Ginisov rekord. Proslavljajući 500. epizodu koja će biti prikazana 19. februara, televizija "Foks" je pozvala sve ljubitelj "Simpsonovih" da učestvuju u maratonu koji će, nadaju se, dovesti do novog svetskog rekorda u kontinuiranom gledanju televizije. Dosadašnji Ginisov rekord iznosi 86 sati, šest minuta i 41 sekund.

Ovaj ulitimativni izazov počeće 8. februara u Holivudu gde će obožavatelji "Simpsonovih" doći da gledaju 500 epizoda do 19. februara. Pobednik odnosi 10.500 dolara i još neke sitnice.

"Simpsonovi" već drže svetki rekord za najdužu emitovanu animiranu seriju, najdužu seriju i za najviše Emi nagrada koju je jedna animirana serija dobila. Samo deceniju ranije, ova serija je isprozivala Ginisov rekord u 13 sezoni, u epizodi "Sweet and Sour Marge" gde Homer pokušava da skupi sve iz Springfilda da naprave najveću ljudsku piramidu. Kad je umalo došlo do toga i kad im se ideja izjalovila, došli su do zaključka da je Springfild najdeblji grad na svetu. Ipak se nadamo da će ovaj poduhvat imati bolje rezultate.

U toku ove 23 sezone, Simpsonovi neće prestati da iznenađuju a to se ogleda u gostujućim glasovima. Lejdi Gaga će učiti Lisu kako da voli sebe, Lisa se zaljubljuje u Majkla Kera na Dan zaljubljenih, Brajan Karnston igraće holivudskog špijuna, a Džeremi Ajrons će pozajmiti glas Moevom jedinom prijatelju. Armi Hamer je dao svoj glas za "The D'oh-cial Network", a Glen Kouz će opet pozajmiti glas Homerovoj mami Moni.

(Nataša Ilić/telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA