Sudija iz Plesa sa zvezdama napadnut posle finala! (FOTO)

- Otac Marka Mićića, partnera Tanje Bošković, opsovao mi je sve po spisku pa krenuo da me udari. Izmakao sam se i rekao mu "laku noć" - rekao je Aleksandar Josipović

  • 3

Član žirija emisije "Ples sa zvezdama" Aleksandar Josipović, napadnut je na parkingu ispred studija TV Prva u Ugrinovcima posle finala ovog šou programa.

Josipović tvrdi da je na njega nasrnuo Predrag Mićić, njegov nekadašnji trener i otac finaliste Marka Mićića koji je plesao sa Tanjom Bošković.

- Posle finala "Plesa sa zvezdama", pred svedocima verbalno i fizički me napao Predrag Mićić, direktor plesne škole "RMP Lazarevac" i moj bivši trener. Posle ovakvog ponašanja distanciram se od svega što je vezano za tu školu. Za mene je ovo dno dna - napisao je Josipović na svojoj Fejsbuk stranici a zatim detaljno opisao šta se desilo u ponedeljak uveče.

- Predrag mi je prvo opsovao sve po spisku, a zatim je krenuo da me udari. Oko nas su bila deca koja su želela da se slikamo. Samo sam se izmakao i rekao mu "laku noć". Vaspitan sam tako da budem velikodušan i oprostim svakom čoveku, jer on je nemoćan i neuk, svi znamo da agresija dolazi iz straha - kaže sada ceć bivši sudija iz "Plesa sa zvezdama" i dodaje da ne zna koji je razlog za ovaj napad, mada se priča da ke Mićić navodno bio nezadovoljan zato što je Josipović njegovom sinu u polufinalu dodelio trojku.

Sa druge strane, Predrag Mićić tvrdi da nije učestvovao u incidentu, i da je Josipović samo željan medijske pažnje.

- Negiram da je došlo do fizičkog napada. Nas dvojica nismo imali kontakt van dvorane. Josipović i plesna škola RMP imaju dogovor da se međusobno ne spominju. Aleksandar je u jednom trenutku prošao pored naše plesne grupe i dobacio : "Bravo RMP". To je moglo da se shvati na dva načina. Skrenuo sam mu pažnju na naš dogovor posle čega je on ostao u studiju. Aleksandar je dečko koji je proveo 11 godina u mom klubu, želim mu sreću u daljoj karijeri - objasnio je Mićić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA