KRIZA: Nataša Bekvalac letuje na kompenzaciju! (FOTO)

- Nataša nije u baš zavidnoj finansijskoj situaciji. Od početka godine je imala samo četiri nastupa. Snimila je i jednu reklamu, ali to je potrošila vrlo brzo. Ibicu trenutno sebi ne bi mogla da priušti ni u snovima - tvrdi izvor blizak pevačici

  • 14

Pevačica Nataša Bekvalac koja se danima preko društvenih mreža hvali sa slikama sa Ibice, kako navodi "Blic", nije imala para za ovo letovanje pa je sa jednom turističkom agencijom sklopila dogovor da oni plate njen put a da ona zauzvrat peva na njihovoj rođendanskoj proslavi!

- Nataša je s turističkom agencijom iz Novog Sada iskompenzovala put na egzotičnu destinaciju. Zauzvrat će sutra pevati na njihovoj rođendanskoj proslavi u jednom novosadskom klubu. Nataša nije u baš zavidnoj finansijskoj situaciji. Od početka godine je imala samo četiri nastupa. Snimila je i jednu reklamu, ali to je potrošila vrlo brzo. Ibicu trenutno sebi ne bi mogla da priušti ni u snovima - kaže izvor blizak Bekvalčevoj.

Iz pomenute turističke agencije su potvrdili da su s pevačicom postigli dogovor, ali o detaljima nisu želeli da govore, dok je pevačica ostala nedostupna za komentar.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA