MINIMAKSOV SIN: Karleušu nabijem na onu stvar! (VIDEO)

- Jelena Karleuša je bila bezobrazna i pričala je svašta o mom pokojnom ocu - kaže reper Ila koji je u numeri "Ril" koju je nedavno objavio potkačio i popularnu pevačicu

  • 36

Sin pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, reper Vladimir ilić Ila, nedavno je objavio pesmu "Ril" u kojoj je svima koji su ga izdali nakon očeve smrti poručio da su "smešniji od Karleuše"!

Ila, koji između ostalog peva: "A bivši drugovi bulju dali, postali pederuše, mukice jadne, smešniji su i od Karleuše", zatim je objasnio šta zamera popularnoj pevačici.

- Jelena Karleuša je bila bezobrazna i pričala je svašta o mom pokojnom ocu. Nju i sve one koji su ga ogovarali posle smrti, a za života im je pomogao u karijeri, nabijem na ku**c! Ko se pronađe u ovoj pesmi, i treba da se oseća prozvano. Nikoga nisam lično uvredio, a oni koji su pomenuti vrlo dobro znaju zbog čega su tu. Ako se i Jelena pronašla u pesmi, dobro se našla, mada nisam izgovorio njeno ime. O njoj ne mislim ništa. To je jedna kerefeka. Cela ta estrada je polusvet. Je*e se za sitne pare po rijalitijima dok ja muziku radim iz ljubavi - zaključio je Ilić.

Pogledajte spot za numeru "Ril":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    19. jun 2014 | 14:29

    Istom metodom kao Karleusa privlaci paznju. Los pevac kao i ona, ali u vulgarnosti su visoko kotirani. Pa ako od toga ima zarade, skidam kapu.

  • Zuuu

    19. jun 2014 | 14:44

    Rodjeni ste jedno za drugo

  • Sanja

    19. jun 2014 | 14:21

    Ila je pre svega jako dobar covek,a ko ga ne poznaje neka ne komentarise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA