SINDI KROZ SUZE PORUČILA ĆERKI: Anđele, srce mi se slomilo kad su me odvojili od tebe! (FOTO)

- Poslednji put smo gledale "zlu vilu Grdanu" i jele sladoled... plakala sam kao kiša kad su joj odsekli krila kao da sam predosetila da će odseći moja odvojivši me od tebe - napisala je pevačica na svojoj Fejsbuk stranici

  • 12

Pevačica Ivana Stamenković Sindi poslednjih dana preživljava pravu dramu i nakon što joj je privremenom sudskom odlukom oduzeto starateljstvo nad ćerkom Petrom, nekadašnja članica grupe "Models" je skrhana bolom a veliku pažnju je privukla poruka koju je preko svoje Fejsbuk stranice uputila svojoj mezimici.

Sindi je uz fotografiju sa Petrom koja je snimljena kada su njih dve poslednji put bile zajedno, napisala.

- Poslednji put smo gledale "zlu vilu Grdanu" i jele sladoled... plakala sam kao kiša kad su joj odsekli krila kao da sam predosetila da će odseći moja odvojivši me od tebe anđele moj, srećo moja, srce moje i dušo Pepa.

Inače, internetom već nekoliko dana kruži peticija "Da se Petra vrati njenoj mami Ivani" koju je već potpisalo nekoliko hiljada ljudi, dok je Ivanu podržao i veliki broj javnih ličnosti.

(Milan Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beba

    20. jun 2014 | 11:36

    Duša medena.. bas mi je zao sto su je odvojili od mame.. :(

  • jovana

    20. jun 2014 | 13:07

    Dete nikada ne treba odvajati od majke,ma kakva da je ( ne mislim naravno u slucaju da je narkomanka,ubica ili psihicki poremecena osoba ) otac nikad ne moze da pruzi to sto pruza majka... Ne ulazim u to da li je Ivana ovakva ili onakva,ali kakva god ne.moze biti losa majka i ne moze zeleti lose svom detetu!!! Pravda za Ivanu

  • aerosmith

    20. jun 2014 | 13:23

    nije mi simpaticna sindi,ali ovo sto joj se desava je strasno.ne zasluzuje ovo,stvarno teski dani za nju.volela bih da se njen bivsi urazumi i da nadju neko resenje da dete ne pati.suvise je mala,moze imati traume za ceo zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA