STIVEN SIGAL, LEGENDA ILI ISTINA: Veštica mu spasila život, u prošlom životu je bio budistički monah! (FOTO) (VIDEO)

Njegovo japansko ime glasi Šigemiči, jednom je na snimanju slomio ručni zglob Šonu Koneriju a važnu ulogu u njegovom životu je imao misteriozni beli pas

  • 3

O heroju akcionih filmova Stivenu Sigalu koji će u "Sava centru" nastupiti 24. juna sa svojim bluz bendom, ispričano je mnogo legendi, a čovek koji jednom rukom može da prebije petoricu grmalja ima neverovatno zanimljivu biografiju koja predstavlja miks istine, mita i čiste metafizike!

Otkrivamo vam neke od najzanimljivijih činjenica o Sigalu:

Stiven tečno govori japanski, i više od 10 godina je živeo u Japanu gde je usvojio ime Šigemiči, što znači put ka prosperitetu.

Većina ljudi, kada napuste radno mesto, idu kući i opuštaju se. Ali ne i Stiven Sigal. On je na dužnosti sve vreme. Ako znamo da Sigal nosi dva pištolja u smokingu, koje još oružje ima, a da mi ne znamo? Noževe u rukavima? Raketni bacač u pantalonama?

Pre devet godina je izbacio na tržište svoju liniju homeopatskih ulja, a godinu dana kasnije i energetski napitak!

Energetski napitak "Grom"koji se reklamirao kao prvi napitak ikada napravljen koji sadrži azijski sastojak kordiceps, zbog kojeg, kako tvrdi Sigal, ovo piće ne samo vam daje "čistu" energiju, već i pojačava vaš imuni sistem, smanjuje krvni pritisak i poboljšava funkcije jetre.

Postoji vino sa nazivom “Stiven Sigal” koje se 1990. godine pojavilo u izdanju "Celebrity Guide Wine".

Žan-Klod Van Dam je izazvao Sigala na dvoboj ali do ovog okršaja planetarnih razmera ipak nije došlo, a priča se da se Van Dam uplašio i utekao sa megdana...

Legenda kaže da je, dok je živeo u Japanu i trenirao aikido, Sigal usvojio zalutalog belog psa. Nekoliko dana kasnije, pas je počeo da laje na njega i skrenuo mu pažnju na njegov dodžo koji je bio u plamenu! Sigal je uspešno ugasio vatru ali posle požara, psa više nije bilo.

- Moji stari budistički učitelji su identifikovali osobu koja sam bio u prošlom život. Bio sam monah iz 17. veka po imenu Čungdrag Dorje. Verujem da je to istina, ali ne razmišljam mnogo o tome - svojevremeno je izjavio poznati glumac.

Stiven Sigal je otrovan 1994. od strane misterioznog neprijatelja i ko zna kako bi se sve završilo da on nije mudro tražio pomoć od jedne brazilske veštice. Ova "doktorka" je odmah proterala sve demonske duhove iz njegove jetre i bubrega, iako njegov konjski rep nikad nije povratio debljinu i sjaj koji je imao pre trovanja.

Sigal je bio angažovan da uradi koreografiju borbi za film "Never Say Never Again" iz 1983. i bio je zadužen da lično obuči Šona Konerija. Dok je radio sa njim, on je uspeo da Koneriju slomi ručni zglob!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA