Severina dobila na poklon hotel "Vila Breg" u Vršcu

Biznismen Milan Popović i njegova verenica u petak postali stopostotni vlasnici hotela sa pet zvezdica. Hotel kupili od kompanije "Hemofarm"

  • 1

Srpski biznismen Milan Popović i njegova verenica Severina Vučković u petak su postali stopostotni vlasnici hotela sa pet zvezdica "Vila Breg" u Vršcu, u gradu u kom je Popović proveo detinjstvo. Popularni srpsko-hrvatski par će se uskoro i preseliti u Vršac, koji je poznat kao miran, porodični grad.

Popović je potpisao kupoprodajni ugovor sa predstavnicima "Hemofarma" i istoimene fondacije, sada već bivšim vlasnicima "Vile Breg".

U narednih godinu dana on će u renoviranje i proširivanje smeštajnih kapaciteta uložiti oko tri miliona evra, jer planira da dozida još 50 soba, izgradi sportski teren za tenis i košarku, kao i trim-stazu do odmarališta "Crveni krst" na Vrščakom bregu.

(Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bounty hunter

    25. april 2012 | 21:21

    Kako vi znate da je ova dama sa najboljim video uratkom na temu seksa dobila vilu na poklon? Da li je ta vila uknjizena na njeno ime ili na njegovo ime?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA