ONA JE BOMBA: Da li je mama Ane Nikolić u šestoj deceniji najzgodnija žena u Srbiji? (FOTO)

Iako pevačica važi za jednu od najlepših, njena mama ju je potpuno bacila u senku svojom pojavom, izgledom, nogama...

  • 34

Gospođa Miljana, majka pevačice Ane Nikolić pojavila se na otvaranju ćerkinog kluba "Angels" u Beogradu i tom prilikom zasenila sve prisutne, a nema ko nije čežnjivo gledao za njom. Zašto? Razlog je jednostavan - žena u svojoj šestoj deceniji izgleda kao manekenka!

Miljana je vlasnica fitnes centra na Vračaru, redovno održava kondiciju tako što trči krugove oko Ade, a ima bolje noge nego tinejdžerke.

Mama priča sa Marijanom Mateus:

Ana je nekoliko puta istakla da joj je mama rigorozna po pitanju ishrane, a očigledno je da spada u najzgodnije žene u Srbiji, budući da je uveliko u šestoj deceniji života.

Šta mislite o mama Miljani?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jasam

    20. jun 2014 | 22:43

    Super izgleda ali i ja bi pored botoxa i plasticnih operacija..

  • mila

    21. jun 2014 | 00:40

    preterujemo u svemu.Baba od 60 godina je baba i nema poredjenja sa mladim zenama.Spolja gladac-botoks unutra starost.Sreca pa nisam estradna zvezda i svojih 59 godina dozivljavam kao prirodni proces.Imam i ja svojih lepih trenutaka i bez minica i bez botoksa i bez kafica....Imam unuke kojima se radujem i pripremam hranu koju oni vole,idemo u setnju ,pricamo bajke....

  • iva

    21. jun 2014 | 01:14

    zbog ovakvih zena mi mlade mirnije docekujemo starost muka mi je od zapustenih i aljkavih domacica koje mrze ceo svet. moja mama ima 59 godina i izgleda kao avion bez hirurgije ali sa svakodnevnom negom i vezbanjem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA