Guza joj gola, ova tetovaža je koštala više od kola! (FOTO)

- Nakon što sam 2010. jedva preživela malariju u Tanzaniji, shvatila sam da je život suviše kratak, i odlučila sam da se istetoviram iako me je to koštalo hiljade funti - izjavila je britanska pevačica Čeril Kol

  • 7

Britanska pevačica Čeril Kol je prošle godine šokirala fanove kada je objavila fotografiju ogromne tetovaže na svojoj guzi, a sada je priznala da ju je to zadovoljstvo koštalo više od nekog manjeg automobila, tipa "ford fiesta" ili "polo"!

Inače, crtež ruža na njenoj zadnjici je uradio poznati tatu majstor Niko Hurtado, a Čeril kaže da nije žalila para da bi ispunila jednu od svojih velikih želja.

- Nakon što sam 2010. jedva preživela malariju u Tanzaniji, shvatila sam da je život suviše kratak, i odlučila sam da se istetoviram, i iako me je to koštalo hiljade funti, verovatno skuplje od "fieste" ili "poloa", nije mi žao jer Niko je vrhunski umetnik - izjavila je pevačica.

Ilustracije radi, ovi automobili, u zavisnosti od opreme, koštaju oko 10.000 evra...

(Telegraf.rs/Independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA