TAMNOPUTA MODELSICA: Možda se udam za Srbina! (FOTO)

- O braku nisam gotovo ni razmišljala. Što se tiče mog emotivnog života, uvek je buran - priča simpatična Ornela Nkeza Karabumba

  • 1

Ornela Nkeza Karabumba, lepotica iz Burundija, koja se nedavno priključila grupi "Models" kaže da je njen emotivni život buran, kao i da su joj studije medicine sada prioritet, i da eventualnom braku za sada ne razmišlja.

- U svakoj zemlji ima raznolikih ljudi, pa samim tim i muškaraca, te tako i u Srbiji, zbog čega ne bih mogla da vam kažem neki generalni stav. Što se tiče mog emotivnog života, uvek je buran - kaže Karabumba i dodaje da joj je trenutno školovanje najvažnije, što ne znači da ne postoji mogućnost da se uda za Srbina.

- Još sam mlada, možda kada budem završila fakultet. Planeta je velika i prelepa, a ja imam u planu toliko mesta na svetu da posetim i toliko stvari u životu da uradim u vezi sa medicinom, tako da o braku nisam gotovo ni razmišljala. Međutim, što bi rekao Halid "ko bi rek'o čuda da se dese" - zaključila je Ornela Nkeza.

(Telegraf.rs/ izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA