• 6

Sponzori ne daju pare za film o Dinu Dvorniku, jer je bio narkoman! (VIDEO)

- Sve veliki moralisti! Znači li to da ni o Majkl Džeksonu i mnogim drugim umetnicima koji su imali poroke ne treba da se snimi film?! Treba li sve da ih zaboravimo - izjavila je Dijana Dvornik, majka pokojnog pevača

  • 6

Snimanje filma "Manijak" koji je trebao da prikaže život i muziku pokojnog Dina Dvornika, prekinuto je jer sponzori ne žele da ulažu u projekat o "čoveku koja ima narkomansku prošlost"!

Nakon ovakvog poteza potencijalnih finansijera, Dinova supruga Danijela je na svoj Fejsbuk stranici napisala:

- Ja se ovim putem izvinjavam svim takvim sponzorima što moj suprug nije lizao oltare, lagao i varao, nije imao nekoliko ljubavnica i još toliko vanbračne dece, nije snimio bar jedan pornić i uz sve to se smeškao i otvoreno lagao. Žao mi je zbog toga što nije bio lažljivac, i što je trebao da bude licemer jer u ovoj zemlji tako treba. Nikad ne smemo govoriti istinu, jer laž ako je dovoljno dugo izgovaraš postaje isitina.

Foto: Facebook/Dino-Dvornik

Foto: Facebook/Dino-Dvornik

U međuvremenu, preko Fejsbuka je pokrenuta akcija kojom se svi ljudi dobre volje volje pozivaju da doniraju novac kako bi se skupila sredstva za realizaciju filma "Manijak".

Dijana Dvornik, majka muzičara koji je jugoslovenskom scenom harao krajem osamdesetih, kaže da bi volela da se film o njenom sinu snimi.

- Moj Dino je bio predobar čovek. Nije bio za ovaj svet. Voleo je ljude i svima je pomagao - priča Dijana za "Blic" i dodaje da je mnogo boli što sponzori potenciraju Dinove poroke.

DINO DVORNIK - MANIJAK (trailer) DOCUMENTARY from PHATPHINGER (TIPITV.HR) on Vimeo.

Sve veliki moralisti! Znači li to da ni o Majkl Džeksonu i mnogim drugim umetnicima koji su imali poroke ne treba da se snimi film?! Treba li sve da ih zaboravimo - zaključila je Dijana Dvornik.

Da podsetimo, Dino Dvornik je preminuo 2008. u 44. godini od kombinacije analgetika, lekova za smirenje i antidepresiva.

(Telegraf.rs)

 

Komentari

  • LV

    obozavala sam ga..bio je jako dobar i duhovit covek..

  • Karadjordje

    Dino pocivaj u miru legendo evrope .Bio si car i puko si kao i mnogi koje je rat stopirao i obesmislio svaki normalan rezon ljudskog mozga.Bio si genije svoga doba i ja ti se klanjam .Neka ti je vecna slava ,,manijace"

  • zile

    Koje budale! Moralisti! Ko zna sta oni rade?!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima