Sponzori ne daju pare za film o Dinu Dvorniku, jer je bio narkoman! (VIDEO)

- Sve veliki moralisti! Znači li to da ni o Majkl Džeksonu i mnogim drugim umetnicima koji su imali poroke ne treba da se snimi film?! Treba li sve da ih zaboravimo - izjavila je Dijana Dvornik, majka pokojnog pevača

  • 6

Snimanje filma "Manijak" koji je trebao da prikaže život i muziku pokojnog Dina Dvornika, prekinuto je jer sponzori ne žele da ulažu u projekat o "čoveku koja ima narkomansku prošlost"!

Nakon ovakvog poteza potencijalnih finansijera, Dinova supruga Danijela je na svoj Fejsbuk stranici napisala:

- Ja se ovim putem izvinjavam svim takvim sponzorima što moj suprug nije lizao oltare, lagao i varao, nije imao nekoliko ljubavnica i još toliko vanbračne dece, nije snimio bar jedan pornić i uz sve to se smeškao i otvoreno lagao. Žao mi je zbog toga što nije bio lažljivac, i što je trebao da bude licemer jer u ovoj zemlji tako treba. Nikad ne smemo govoriti istinu, jer laž ako je dovoljno dugo izgovaraš postaje isitina.

U međuvremenu, preko Fejsbuka je pokrenuta akcija kojom se svi ljudi dobre volje volje pozivaju da doniraju novac kako bi se skupila sredstva za realizaciju filma "Manijak".

Dijana Dvornik, majka muzičara koji je jugoslovenskom scenom harao krajem osamdesetih, kaže da bi volela da se film o njenom sinu snimi.

- Moj Dino je bio predobar čovek. Nije bio za ovaj svet. Voleo je ljude i svima je pomagao - priča Dijana za "Blic" i dodaje da je mnogo boli što sponzori potenciraju Dinove poroke.

DINO DVORNIK - MANIJAK (trailer) DOCUMENTARY from PHATPHINGER (TIPITV.HR) on Vimeo.

Sve veliki moralisti! Znači li to da ni o Majkl Džeksonu i mnogim drugim umetnicima koji su imali poroke ne treba da se snimi film?! Treba li sve da ih zaboravimo - zaključila je Dijana Dvornik.

Da podsetimo, Dino Dvornik je preminuo 2008. u 44. godini od kombinacije analgetika, lekova za smirenje i antidepresiva.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FUNKY MANIJAK

    23. jun 2014 | 16:42

    Počivaj u miru majstore!!

  • Karadjordje

    24. jun 2014 | 13:20

    Dino pocivaj u miru legendo evrope .Bio si car i puko si kao i mnogi koje je rat stopirao i obesmislio svaki normalan rezon ljudskog mozga.Bio si genije svoga doba i ja ti se klanjam .Neka ti je vecna slava ,,manijace"

  • zile

    24. jun 2014 | 13:14

    Koje budale! Moralisti! Ko zna sta oni rade?!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA