Ovako je Karleušin fan "ispalio" Cecu (FOTO)

JK je na svojoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju na kojoj njen obožavatelj pozira pored Ražnatovićem noseći majicu "Jelena Karleuša je bolja"

  • 71

Pevačica Jelena Karleuša nastavila je da objavljuje slike svojih fanova po društvenim mreža. Ovog puta, JK na svojoj Fejsbuk stranici podelila fotografiju na kojoj njen obožavatelj pozira pored  Cece Ražnatović, a na njegovoj majici piše "Jelena Karleuša je bolja".

- Ne ne ne... Ovo je vrh vrhova! Tako to rade moji fanovi-SA OSMEHOM, PETLJOM I SA STILOM - napisala je Karleuša na popularnoj društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sany

    24. jun 2014 | 12:43

    Ovo je davno bilo. Ja ovde vidim jednog retarda zeljnog paznje i zenu koja je opustena, neopterecena i neiskompleksirana. Fotka kazuje i koliki je stepen opsesije Cecom prisutan kod Jelene i njenih (malobrojnih) fanova. Zamislite da kupite kartu za nastup nekog koga ne volite i posle cekate red da se slikate kako biste napravili kao neki fazon...Dokoni bas kao i njihova "diva". Na fotki vidim velicinu jedne zene i bolest jednog nesrecnog "decaka".

  • Maya

    24. jun 2014 | 13:22

    Pa Ceca se još i nasmejala, to pokazuje da je ostvarena žena i da zna da svako ima svoje fanove. A Karleusa zna da njenih fanova, u 20 godina kariere, bas i nema nešto puno pa onda stalno trazi pozornost na ovakav način. Ceca če njoj uvek biti trn u peti...

  • zozo

    24. jun 2014 | 13:17

    Tu lezi i Cecin uspeh,to je njena vrlina,da svakog ispostuje i da se sa svakom slika,i da je videla majicu na vreme verujem da bi se slikala,sto sigurno ne bi uradila maloumna osoba koja se divi ovakvom potezu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA