Tom Kruz glumi u "Ratovima zvezda"?

Holivudski superstar sastao se rediteljem Džej Džej Ebramsom u Londonu i sa njim razgovarao o mogućnosti da dobije epizodnu ulogu u ovom popularnom ostvarenju

  • 0

Američki glumac Tom Kruz navodno će glumiti u sedmoj epizodi filma "Ratovi zvezda". Kako pišu britanski mediji, holivudski superstar sastao se rediteljem Džej Džej Ebramsom u Londonu i sa njim razgovarao o mogućnosti da dobije epizodnu ulogu u ovom ostvarenju.

- Tom (Kruz) je tokom nedelje boravio u Londonu, gde se sastao sa Džej Džejem (Ebramsom) i sa još nekim drugim ljudima iz produkcije preko vikenda - rekao je za tabloid "The Sun" neimenovani sagovornik i nastavio:

- U subotu uveče, njih petoro se sastalo i večeralo i pilo u jednom hotelu. Džej Džej je bio producent filma "Nemoguća misija 5"( u kome je Kruz glumio, prim.aut) i voli da sarađuje sa Tomom, tako da postoji šansa da igra u novim "Ratovima zvezda" - naveo je izvor i dodao da je snimanje usporilo povreda Harisona Forda na setu (Ford je polomio nogu, prim.aut).

Da podsetimo, osim navedenog Harisona Forda, koji će reprizirati ulogu Hana Sola, u sedmoj epizodi filma "Ratovi zvezda" igraće" Mark Hamil (igraće Luka Skajvokera, prim.aut), Keri Fišer (glumiće princezu Leju, prim.aut), Oskarovka Lupita Njongo, veteran Maks Fon Sidou, Endi Serkis (koji je tumačio lik Goluma iz "Gospodara prstenova), Džon Bojega, Oskar Ajzak i mnogi drugi.

Premijera sedme epizoda filma "Ratovi zvezda" biće održana u decembru 2015. godine.

(Telegraf.rs/Telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA