Serbia Wonderland festival nadmašio očekivanja! (FOTO)

- Prezadovoljni smo. Hvala svima na neverovatnoj energiji! Biće nam to podsticaj i motivacija da bajka o "Serbia Wonderlandu" raste iz godine u godinu - kažu iz "Jungle Tribea"

  • 1

Više od 12.000 ljudi posetilo je dvodnevni "Serbia Wonderland" Open Air festival i podelilo ideju o stvaranju festivala budućnosti, kakav do sada nije postojao na ovim prostorima.

Atrijum Beogradskog sajma, pretvoren u magičnu Zemlju čuda, okupio je vile i vilenjake iz raznih krajeva Srbije i iz zemalja regiona. Brojni posetioci iz Hrvatske, Makedonije, Bugarske i Bosne i Hercegovine posetili su festival, a gostiju je bilo i iz iz Holandije, Škotske i drugih zemalja.

Muzički program festivala otvorio je sjajni Ibranovski, a odmah za njim publici se predstavio Kill the Buzz, koji je odličnim setom, atmosferu festivala doveo do usijanja. Za di-džej pultom, nakon toga stao je Omnia, sada već jedan od omiljenih di-džejeva publike "Serbia Wonderland" festivala, koji je svojim setom još jednom nadmašio sva očekivanja. Fanovima elektronske muzike u Beogradu po prvi put predstavio se Jorn Van Deyhoven, koji je publiku držao na nogama do ranih jutarnjih sati.

- Prezadovoljni smo. Ceo festival nadmašio je naša očekivanja. Hvala svima na neverovatnoj energiji! Biće nam to podsticaj i motivacija da bajka o "Serbia Wonderlandu" raste iz godine u godinu - kažu iz "Jungle Tribea".

Sledeća velika žurka na otvorenom, organizovana od strane "Jungle Tribea", očekuje nas 6. septembra i tom prilikom u Beograd dolazi čuveni Tomcraft. Uskoro više informacija o ovom događaju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA