AIKIDO BLUZ: Stiven Sigal gitarom umirio Beograđane (FOTO)

Američki glumac je sa svojim bluz bendom nastupio u "Sava centru", a na kraju koncerta oni najspretniji i najbrži iz publike su iskoristili priliku da ga dodirnu i da se slikaju sa njim

  • 1
Stiven Sigal, Beogradska Arena Foto: Telegraf

Popularni glumac Stiven Sigal održao je sinoć koncert sa svojim bluz bendom u "Sava centru" pred oko 1.200 ljudi, a tokom prekratkog nastupa koji je trajao svega 55 minuta, majstor aikida je pokazao da se veoma dobro snalazi i kao muzičar.

Sigal, koji iza sebe ima dva albuma, koji su dobili solidne ocene kritičara, u Beogradu je svirao sa šestočlanim bendom i tri prateća vokala. Iako je povremeno delovalo da se muzičari na sceni još nisu do kraja uštimovali sa glumcem (ili on sa njima), to je sve zvučalo veoma dobro a vrhunac je bila sjajna numera "My God".

Ono što je svima upalo u oči je da Sigal, koji je i inače visok, ima i višak kilograma, pa deluje još krupniji, kao i da mu "leži" uloga bluz pevača. On je menjao gitare nakon svake pesme, a kada su američki muzičari nakon samo 50 minuta iznenada završili regularni deo koncerta, publika je bila potpuno zbunjena, a mnogi su pomislili da se radi o pauzi.

Ipak, Sigal i njegove kolege iz grupe se vraćaju na scenu dočekani aplauzom, sviraju još pet minuta i to je to. Na kraju, oni najbrži i najspretniji iz publike koriste priliku da dodirnu zvezdu akcionih filmova i slikaju se sa njom.

Ako ništa drugo, ovaj koncert će sigurno pamtiti starija gospođa koja je ushićeno ponavljala da je poljubila glumca... a zatim tužno dodala da nije pronašla nikog da ih slika zajedno, kao i klinac u belom kimonu kojeg je Stiven pozdravio rečima: "Ljudi, imamo učitelja ovde!".

(A.N.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA