Stanija zbog toplesa platila kazne od 1.500 dolara!

- Ona voli da se oslobodi gornjeg dela bikinija, ali ne voli da ide na nudističke plaže. I sami znate da voli da fotografiše svoje poprsje, pa je to želela da uradi i na plaži - kaže izvor

  • 1

Starleta Stanija se skinula na plažama Amerike gde je to zabranjeno i morala je da plati nekoliko kazni u ukupnoj vrednosti od 1.500 evra.

Iako je želela da osunča jednako svaki deo tela, te je pustila na slobodu svoje bliznakinje, čuvari su joj ubrzo prišli i zamolili je da se obuče. Nije pomoglo ni što je pokušala da ih šarmira, nisu se dali.

- Ona voli da se oslobodi gornjeg dela bikinija, ali ne voli da ide na nudističke plaže. I sami znate da voli da fotografiše svoje poprsje, pa je to želela da uradi i na plaži, na šta su joj čuvari oštro skrenuli pažnju da ne čini, jer posle nekoliko kazni mogu joj zabraniti ulazak - kaže izvor za Alo.

Podsećanja radi, slična sitaucija desila se pevačici Ani Nikolić pre četiri godine kada je na Maldivima skinula gornji deo bikinija kako bi se fotografisala uvaljana u pesak. Ona je tada platila hiljadu dolara i opomenuta je jer je pokušala da podmiti čuvare sa 300 dolara kako joj ne bi pisali kaznu na veću sumu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA