OBORILI REKORD: Miligram nastupio pred 25.000 ljudi u Banjaluci (FOTO)

Popularni sastav održao je nezaboravan koncert na stadionu fudbalskog kluba "Borac", a sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe za popolavljena područja Republike Srpske

  • 2

Bend "Miligram" je održao u petak veliki koncert na stadionu fudbalskog kluba "Borac" u Banjaluci i oborio sve rekorde posećenosti ovog sportskog objekta.

Kako se procenjuje, na ovom muzičkom spektaklu bilo je oko 25 000 ljudi. Od momenta kada se "Miligram" popeo na binu, nastala je prava euforija jer je publika od prvog takta pesme pala u trans i pevala u glas sa ovim sjajnim momcima.

Atmosfera je bila za pamćenje, a stadion "Borca" ispunjen neverovatnom energijom koju su momci iz "Miligrama" razmenjvali sa fanovima.

Kako je frontmen ove grupe Aleksandar Milić Mili izjavio, sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe za popolavljena područja Republike Srpske.

Inače, u najavi su još dva velika koncerta "Miligrama", i to u oktobru u "Areni" u Zenic i u novembru u beogradskoj "Kombank areni", od kojih će prihod od ulaznica ići u humanitarne svrhe za Federaciju i Srbiju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apokalipsa

    1. jul 2014 | 17:21

    Bila...extra...poz.Miligramu i hvala

  • :D

    1. jul 2014 | 16:33

    Zasto niko ne komentarise ovo? A Jelena Karleusa ima hiljade komentara, i svi je kao nesto ne vole, a uvek su tu kad se govori o njoj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA