Džiboni oduševio Beograđane u okviru prvog Festivala vina (FOTO)

Poznati hrvatski muzičar napravio je atmosferu za pamćenje na letnjoj sceni Bitef Art Caffe-a

  • 1

U dobro poznatom prostoru letnje scene Bitef Art Cafe-a, ušuskanom među zidinama Kalemegdana, održan je prvi festival vina u organizaciji kompanije Terra Divina, i na kome je nastupio poznati hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni, koji je napravio koncert za pamćenje.

Ljubitelji najpoznatijih istarskih vina koje ova kompanija uvozi, mogli su na samom otvaranju da uživaju u nastupu velikog prijatelja ove kuće.

Zlatan Stipšić Džiboni već godinama svojim zvukom ulepšava praznike vina koje ova kompanija organizuje.

- Vino, muzika i Kalemegdan, nisam siguran da postoji bolja kombinacija. Srećan sam što sam deo priče o vinu koju moji prijatelji iz kompanije Terra Divina već godinama pričaju - rekao je hrvatski kantautor.

Pored popularnog hrvatskog muzičara, za ovu kompaniju se neraskidivo vezuje i novosadska muzička atrakcija "Frajle", koje su ljubitelje vina zabavljale drugog dana festivala.

Netipičan vid promocije vina je sada već postao zaštitni znak kompanije Terra Divina, koja uživanje u ovim svetski poznatim vinima uvek "začini" sa savršenom atmosferom, tako da svi ljubitelji ovih vina imaju osećaj kao da uživaju u duhu Istre, gde god da piju neka od ovih ekskluzivnih vina.

Coronica Moreno, Matošević i Roksanič su samo neki od proizvođača ovih istarskih finih vina koja se mogu naručiti direktno preko sajta Tera divine ali se i mogu i probati u nekim od najboljih beogradskih restorana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    30. jun 2014 | 16:42

    Uz dobro vino ide uvek nešto dobro i kvalitetno, ostalo je sve jano!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA