Srpska lepotica zavela unuka Borisa Jeljcina (FOTO) (VIDEO)

Ruska štampa navodi da je lepa Kruševljanka Tamara Lazić uspela da osvoji srce jednog od najpoželjnih ruskih neženja, kao i da su njih dvoje nerazdvojni

  • 5

Prelepa manekenka Tamara Lazić, poznata po kampanji za brend "Intimisimi" koju je uradila sa slavnom Irinom Šajk, uspela je da osvoji srce Borisa Jeljcina, unuka bivšeg predsednika Rusije, a da su njih dvoje u vezi bilo je jasno kada su se pojavile zajedničke fotografije sa trke Formule 1 u Monaku.

Ruska štampa navodi da je atraktivna Kruševljanka uspela da osvoji srce Borisa Jeljcina, jednog od najpoželjnih neženja u toj zemlji čime je zadala muku mnogim udavačama. Sada za nju znaju i sve lepotice koje su godinama pokušavale da se domognu ovog plejboja. Mediji navode da su postali nerazdvojni i da se pri svakom pojavljivanju u javnosti mogu videti zajedno.

Boris nije samo poznat po lepoti i raskalašnom životu  već i po tome da je u pregovorima sa Holivudom u vezi snimanja filma " Night Witches" koji govori o ženama pilotima tokom Drugog svetskog rata. Za potrebe tog ostvarenja Jeljcin je angažovao najpoznatija imena svetske kinematografije.

Tamara je do sad radila uglavnom u Italiji ali i na teritoriji SAD. Uporedo sa manekenstvom, pokušava da se oproba i u glumačkim vodama. Poznati italijanski režiser, oskarovac Paolo Sorentino pozvao je našu lepoticu na probno snimanje za najnoviji film.

- Imala sam veliku tremu ali me je Paolo oduševio pozitivnim stavom i pomogao da se opustim. Naravno da mi se život dosta promenio, proputovala sam svet, naučila dva jezika i osećam se stanovnikom sveta. Ipak, uspela sam da zadržim ono što sam ponela od kuće i još uvek sam devojka iz komšiluka - rekla je Tamara.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic))

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA