POVRATAK U OSAMDESETE: Bend "The Gift" nastupa "Bitef Summer Stage"-u (VIDEO)

Kover grupa, na čijem repertoaru se nalazi hitovi sastava "Depeche Mode", "Joy Division", zatim Dejvida Bouvija i Nika Kejva, sviraće 3. jula na Bitef Summer Stage-u

  • 0

Bili ste na otvaranju Bitefartcafe Summer Stage-a? Onda se SIGURNO sećate benda iznenađenja koji je definitivno bio zvezda večeri!

"The Gift" je "party" bend, a publika koja ih obozava pored ultimativne zabave dobija i još jedan poriv, a to je glad da ih čuje ponovo! Oni će nastupiti u četvrtak 3. jula u 22 časa na Bittef Art Summer Stage-u.

Već više od decenije i po, novosadski kaver bend “The Gift” pleni klubsku publiku svojim neobičnim i autenticnim nastupom. Na ovim prostorima najzad se, sem pukog sviranja ili "skidanja" pesama, može se osetiti više magije u muzici.

Takođe se više puta u novinskim člancima ovaj bend opisuje kao nosioci edukativnog sadržaja 80′tih i 90′tih, jer bogat repertoar benda zaista pokriva ono sto smo oduvek želeli da čujemo, a to su hitovu Morisija, Dejvida Bouvija, Nika Kejva, grupa "Pulp", "Depeche Mode", "Radiohead", "Joy Division", "Placebo", "Blur", "Soft Cell", "Pet Shop Boys", "The Cure",  i mnogih drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA