Žene, on je najseksipilniji neženja na svetu, da li se slažete?! (FOTO) (VIDEO)

Najzgodniji neoženjeni muškarac, po izboru magazina "People", je glumac Džo Manđanelo, zgodni vampir iz serije "Prava krv", koji delom vuče poreklo i sa jugoslovenskih prostora budući da se njegova baba sa majčine strane zvala Katarina Jelovčić

  • 15

Magazin "People" odlučio je da Džo Manđanelo najseksipilniji neženja! Zvezda serije "Prava krv" vežba dva puta dnevno pa ne čudi odakle mu ovako izvajani mišići.

Popularni vampir, svestan je svoje privlačnosti ali priznaje da još uvek nije našao srodnu dušu. Zgodni Sicilijanac čvrsto veruje u pravu ljubav ali još uvek je nije našao. Glumac se poverio da se prvi put zaljubio u princezu Leu ( lik iz sage "Ratovi zvezda")

- Prava ljubav  postoji i nju možete osetiti. Verujem i u ljubav na prvi pogled - ističe Manđanelo.

Iako za svoj izgled, prema sopstvenom priznanju duguje italijanskim genima, to ga nije sprečilo da svakodnevno radi na svom izgledu. Mi mu kažemo: samo nastavi dobro ti ide!

Međutim, ima tu još nekih faktora, a Manđanđelo poreklo vuče i sa jugoslovenskih prostora budući da se njegova baba sa majčine strane zvala Katarina Jelovčić.

(Telegraf.rs/People.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA