Kada se Anđelina Džoli nadrogira, to izgleda ovako! (FOTO)

- Njeno lice je bilo neverovatno mršavo i izmučeno, a tragovi od uboda igala su bili svida po njenim rukama - rekao je diler Frenklin Mejer koji je, kako tvrdi, početkom devedesetih prodavao heroin i kokain poznatoj glumici

  • 12

Glumica Anđelina Džoli nikada nije krila da se početkom devedesetih drogirala, ali sada prvi put imamo priliku da vidimo šokantne fotografije glumice dok je konzumirala kokain i heroin!

Američki tabloid "National Enquirer" je objavio desetak slika koje, u stvari, preedstavljaju samo isečke iz videa kojo je snimio diler Frenklin Mejer, koji je, kako kaže. prodavao drogu Anđelini.

- Prodavao sam joj kokain i heroin. Jednog dana sam poneo svoju kameru i kada sam stigao dao sam joj drogu, a ona mi je platila. Njeno lice je bilo neverovatno mršavo i izmučeno, a tragovi od uboda igala su bili svida po njenim rukama. Dok sam je snimao ispričala mi je da njen tadašnji dečko (kasnije i suprug) Bili Bob Tornton ima penis kao konj! Sigurana sam da ona i danas razmišlja o njegovom "ponosu" i da sam na mestu Breda Pita, ne bih baš bio presrećan zbog toga - izjavio je Mejer.

(Telegraf.rs/National Enquirer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    2. jul 2014 | 17:37

    Nema razlike ni ovako ni kada je streit.....

  • Mica

    2. jul 2014 | 18:46

    ....svi u zivotu padnemo kad-tad,ali se treba docekati na nogama..

  • kalimero

    2. jul 2014 | 17:28

    A tom dileru opao toliko posao da je morao fotke da proda???Jadan on..jadiniji od nje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA