Di džej Andre Crom na Lastinoj Matine žurki!

Poznati nemački muzičar će na renomiranom gradskom splavu predstaviti novi EP pod nazivom "Black Rain" koji je radio u saradnji sa Chi Thanh

  • 2

Nakon što je na Matineu u nedelju 29.06. proslavio prvi rođendan, Gradski splav Lasta je spremio odličan program i za vikend koji je pred nama. Na Matinee će ove nedelje 06.07. doći Andre Crom, nemački di-džej i producent čija je popularnost rasla od 2009. ,sve dok 2012., nije "eksplodirao" na svetskoj sceni deep house muzike.

On će na Lasti predstaviti novi EP pod nazivom "Black Rain" koji je radio u saradnji sa Chi Thanh – nemačkim producentom azijskog porekla, kao i drugu muziku iz svog bogatog producentskog asortimana.

Kao zagrevanje za nedelji Matinée tu je Lasta Goes Hip-Hop četvrtak na kom će muziku puštati Ike, Prema i BYP_, zatim "Love Boat" petak gde će se za miks pultom naći Danijel Čehranov, Dooshan i Goran Starčević dok će u subotu za atmosferu biti zaduženi Kapetan Peppe i Groovyman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ULTRA

    2. jul 2014 | 20:29

    Neverovatno! Split formira krizni štab zbog dolaska 150 000 turista plus domaćih ljudi na ULTRA Evrope Festival i na Ultra Beach - After Party.Eto još jedne potvrde da su za svaki festival najvažnije od svega, tri stvari lokacija,lokacija,lokacija!Lude Britanke,JEDVA ČEKAM!!!

  • vocara

    3. jul 2014 | 10:07

    Kako neposmen tekst! Slazem se za Ultru jedva cekam prtak 11 da sednem u avion za Split!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA