Ove loše uloge su "upropastile" holivudske zvezde (VIDEO)

Dženifer Lopez, Šon Koneri, Kevin Kostner, Majk Majers i Ben Aflek nisu su proslavili u pojedinim ostvarenjima gde su igrali glavne uloge

  • 5

Mnoge holivudske zvezde postale su popularne zahvaljući brojnim filmovima u kojima su glumili do sada. Međutim, uloge u nekim ostvarenjima, koja nisu prošla dobro na biskopskim blagajnama, unazadile su karijere nekih filmskih superstarova.

Šon Koneri - "Liga izuzetnih džentlmena"

Ovaj naučno-fantastični blokbaster sa superherojima trebalo je da napravi pravi "bum" u Holivudu, međutim, doživeo je fijasko i imao loše kritike. Posle ovog ostvarenja, Šon Koneri, koji je igrao glavnu ulogu u navedenom filmu. je odlučio da se penzioniše.

Kevin Kostner - "Vodeni svet"

Ostvarenje iz 1995. godine, u kome Kevin tumači lik mornara mutanta, takođe je obećavalo. "Vodeni svet" je izuzetno loše ocenjen, čak je i probio planirani buždet, očajno je prošao na blagajnama, a Kostnerova karijera je od tada je počela da ima silaznu putanju.

Dženifer Lopez - "Gigli"

Džej Lo je u ovom filmu iz 2003. godine igrala sa svojim tadašnjim emotivnim partnerom Ben Aflekom. Ovo ostvarenje je naišlo na loše kritike, a posle ove romantične komedije, Lopezova se okrenula muzičkoj karijeri.

Majk Majers - "Ljubavni Guru"

Film u kome glavnu ulogu tumači poznati američki glumac nije ispunio očekivanje a kritičari su istakli da je Majers, koji je bio i producent "Ljubavnog Gurua", loše odradio posao i da u njegovom delu ima previše nepotrebnog nasilja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NasukanBrod

    2. jul 2014 | 20:17

    Vodeni svet je odlican...

  • Mad Max

    3. jul 2014 | 09:43

    Vodeni Svet je super.gladao sam ga 3-4 puta i opet bi.

  • Decky

    3. jul 2014 | 18:28

    Ovaj Majk Majers i nema neki pogodak od filma,ali aj da mu računamo ovo kao promašaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA