Ovako se prevarena Bijonse osvetila Džej Ziju! (FOTO) (VIDEO)

Tokom subotnjeg koncerta u Sinsinatiju, BIjonse je kroz pesmu mužu poručila šta misli o njegovom neverstvu

  • 3

Bez trunke pardona Bijonse je tokom nastupa u Sinsinatiju prozvala svog supruga Džej Zija za neverstvo. Stihove pesme "Resentment", koja govori o neverstvu i laganju, promenila je i učinila vrlo ličnim.

Poznavaoci njenih hitova znaju da reči u pesmi "Resentment" idu "sa tobom sam šest godina" a prelepa Bijonse je otpevala "sa tobom sam 12 godina", a rečenicu "kao da ne bih bila dobra kao tvoja ljubavnica" je pretvorila u "luda kučka". Publici nije dugo trebalo da shvati da se radi o prozivci njenom suprugu za šta su je nagradili gromoglasnim ovacijama i time joj stavili do znanja da ima njihovu podršku.

Jedne od prvih ozbiljnijih glasina o Džej Zijevom neverstvu počele su da kruže nakon incidenta u liftu kad je Solanž, mlađa sestra pevačice, fizički napala zeta. Upućeni odavno tvrde da je njihov brak odavno farsa i da ostaju zajedno samo zbog ogromne sume novca koju imaju.

Pogledajte kako se Bijonse osvetila mužu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suki

    3. jul 2014 | 11:47

    Kakva je budala ovaj Zi!! Ovakvu ribu da prevari..

  • Lily83

    3. jul 2014 | 20:17

    Kako samo peva!! Razbija! Sva sam se naježila.. eto i zi nije mogao da bude veran pored ovakve lepotice. . Prosto i ja verujem da ni jedan muškarac ne može biti veran.. ne znam ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA