Specijalci prekinuli nastup Nataše Bekvalac!

Pripadnici MUP-a Crne Gore su dva sata pretresali sve prisutne u diskoteci u Kotoru, a nakon racije Bekvalčeva je nastavila koncert i pevala do pet sati ujutru

  • 16

Usred nastupa Nataše Bekvalac u diskoteci u Kotoru, u klub je upalo 100 specijalaca naoružanih do zuba, koji su pretresli sve posetioce, uključujući tu i pevačicu i njenu sestru, a racija je trajala puna dva sata!

- Nataša je bila van sebe kad je videla šta se dešava. Ona je to veče premijerno izvodila novu pesmu "Mogu da prođem". Klub je bio krcat kad je policija upala i počela da pretresa goste. Nisu preskočili ni Natašu ni njenu mlađu sestru Kristinu, koja joj je pravila društvo u Kotoru. U jednom momentu dva policajca su se popela na binu, jedan od njih je Nataši oteo mikrofon i odmah ga bacio na pod, a nju su sklonili u stranu. Cela drama je trajala puna dva sata, a pretresli su čak i tonca, koji ima 60 godina. Pretrkeljisali su i i bekstejdž, u kom je bila smeštena pevačica i njena scenska garderoba - navodi jedan od posetilaca i dodaje da ne zna šta su policajci tražili kao i da se dugo ne pamti ovakva racija u nekoj diskoteci u Crnoj Gori.

Međutim, Bekvalčeva nije dozvolila da joj ovaj incident pokvari nastup, i kada su specijalci otišli, nastavila je da peva sve do pet sati ujutru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • omega

    6. jul 2014 | 09:12

    Kako vas nije sramota da ovako lažete narod?! Ja sam bila na nastupu i NIJE BILO 100 policajaca! Bilo je 5 policajaca i 15 SAJ-ovaca. I nije niko skakako na binu, komandir je dohvatio mikrofon. I nije bilo nastupa posle , jer je diskoteka ispražnjena... Lažete narod i vi i Blic i Kurir...

  • Pinokio

    6. jul 2014 | 04:35

    Tražili Cazima

  • Frfljavi

    6. jul 2014 | 02:20

    E, iz ovakvih razloga mi se dize kosa na glavi kada cujem za Crnju i Goru. Takve stvari se desavaju u samo bratsku Crnu Goru. Znaci, koliko mi taj narod ide na nerve i ta njihova vlast... ejjjjj... zamisli, milicija upala na koncert... pa to nigde ali bas nigde u svetu nema.. Toga nema ni u Rumuniji, ni u Albaniji, ni u Kazahstanu bre! A bas u Tom Kotoru i nedalekoj Budvi se na setalistu voze automobili ciji su vlasnici ugledni gradjani i pre svega uzori nas mladih i ostalih narastaja... a sto ta ista milicija ne sme da izvrsi raciju kada se ti ugledni gradjani provode po nekim klubovima gde se najcesce vrse neke transakcije razno raznih dobara... sto tu ne pokaze vlast kurazi breee? Znaci, ja nemam reciiii ejjjj!!!! Pa nikada ali nikada vise necu da odem u tu nadrndanu i posve cudnu zemlju. Lepo ima da odem kao covek u Grcku, u Hrvatsku, Sloveniju, Italiju, Spaniju... ali kod Djetica da odem... neka hvala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA