S NJOM BISTE SE BRČKALI: Karleuša guzom ostavlja bez daha (FOTO) (GIF)

Popularna pevačica objavila je serijal novih provokativnih fotografija gde se vidi kako se provodi na bazenu

  • 25

Pevačica Jelena Karleuša obradovala je svoje fanove novim provokativnim fotografijama. Ovog puta, popularna JK na svojoj Fejsbuk stranici postavila slike na kojima se vidi kako se priprema da skoči u bazen i gde do izražaja njena zanosna linija.

- U mom dvorištu je ipak najbolje zezanje! Pool party! Jeeeee! - napisala je Karleuša na popularnoj društevnoj mreži.

Pevačica je ranije tokom dana pisala o svojoj pozadini.

- Tajna mog velikog okruglog du*eta je visokokvalitetni celulit (Hihihihi) preko dobro razvijenog mišića! Kad puno smršam, to moje čarobno du*e se smanji - napisala je Karleuša i navela da ne voli vežbanje:

- Ne vežbam, sem kad treba da se slikam. Mrzim vežbanje. Prirodno sam mišićava i imam duge noge i ruke kao vanzemaljac - zaključila je ona.

Pogledajte seksi skok Jelene Karleuše u njen bazen:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SANJA

    8. jul 2014 | 01:00

    Mast izvadjena iz stomaka USPRICANA U D.PE!!!!Ko se malo u to razume u to zna i vidi!!!Uostalom D.UPE nije proporzijalno sa tankim nogama itelom osim sa SILIKONSKIM GRUDIMA I NASPRICANIM USTIMA!!!

  • Алекса

    8. jul 2014 | 00:18

    Кад сам био млад певачице су певале, музичари свирали, возачи возили, ђаци учили, а Јелица Сретеновић се сликала за најлон чарапе:)

  • YuHu

    7. jul 2014 | 22:45

    imam osecaj da ova zena pati ali bas mnogo neznam zasto?! Ima sve, porodicu, dobar zivot, umesto da uziva u svemu ona se eksponira a nema potrebe za to?! Zao mi je jer bas je zeljna paznje posto ocigledno koncerti joj ne uspevaju, ali zaista is srca mi je zao nje :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA