Ovako je Semjuel L. Džekson iskulirao Viktoriju Bekam! (FOTO) (VIDEO)

Publiku na Vimbldonu je zabavio momenat koji je uhvatila kamera, a na kom izgleda da je Viktoriji veoma neprijatno pored slavnog glumca

  • 4

Internetom kruži interesantan snimak, sa centralnog terena na ovogodišnjem Vimbldonu. Naime, dok je Nole pisao istoriju, na VIP tribinama je bilo veoma napeto.

Budući da je ovo jedan od četiri najveća turnira, logično da su mnogobrojne poznate face pojurile da zauzmu svoja mesta. Među njima su bili i Dejvid i Viktorija Bekam, dok je pored njih sedeo glumac Semjuel L. Džekson.

Publiku je zabavio momenat koji je uhvatila kamera, a na kom izgleda da je Viktoriji veoma neprijatno pored slavnog glumca. Čak mu je u jednom momentu slabašno izgovorila "Hello", ali ju je Semjuel iskulirao.

Naravno, postoje fotografije koje dokazuju da su Džekson i Bekamovi ustvari tokom meča normalno komunicirali, ali to komentatore na internetu nije sprečilo da se zabavljaju.

Čitavu situaciju prokomentarisao je i glumac na Tviteru:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pinokio

    8. jul 2014 | 14:28

    Xaxaxaxaxa xaxaxa Xaxaxaxaxa

  • boka

    8. jul 2014 | 16:29

    Fino iseceno! Pogledajte nekoliko puta snimak...Na kraju ona kroz zube izgovara "Thank you",a na samom pocetku se vidi da je on nesto rekao. Njena reakcija svakako nije normalna!

  • kalimero

    8. jul 2014 | 17:48

    Ja stvarno ne znam ko je koga ovde izkulirao?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA