Dok im kipe grudi, ove seksi cice uživaju u fotkanju (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić i starleta Milica Živanović, poznatija kao devojka Or'o, pokazale su ponovo svoju izazovnu figuru

  • 5

Brojne poznate cice domaće estrade obožavaju da se fotografišu i na taj način pokazuju svoju savršenu liniju. U ovome, može se reći svakodnevno, uživa i starleta Milica Živanović, poznatija kao devojko Or'o, koja je pre nekoliko dana napravila seksi selfi, gde su do izražaja došle njene bujne grudi.

U sličnom fazonu slikala se i pevačica Katarina Grujić. Bivša učesnica "Farme" objavila je provokativnu fotografiju i istakla ponovo svoj zanosni dekolte, pri čemu su mnogi njeni fanovi, pogotovo oni muški, bili više nego oduševljeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jagli

    8. jul 2014 | 21:13

    Ma da danas svaka moze da ima zeciju usnu i velike grudi kad su skroz plasticne nista tu ne vidim lepo danas je prava retkost videti lepu prirodnu zenu to izgleda vise nije u modi,jer smo i mi sami izgleda izgubili pojam o lepom.nista lepse nego kad vidis lepu zenu ali prirodnu a ne naduvanu lutku :) :) :) :)

  • ...

    10. jul 2014 | 03:55

    nakaze 21 veka

  • bordzija

    9. jul 2014 | 17:27

    Nisam pristalica ženskih grudi koje sliče na kaubojske bisage. Posmatrajući JK, Seku, Kaću itd. itd. dobijam dojam da im grudi vuku glavu na dole i da će svakog trenutka zapikirati na nos. Nema ništa lepše nego kad ti ženske grudi stanu u obe šake. Svestan sam da mnoge svoje pevačke nedostatke nadomeštaju ističući međunožje, gu...u i vitlajući grudima. Pijanim gostima nije niti bitno šta slušaju, ali zato vole golo meso ?! Mada, kako vreme prolazi stiže im iz g...ce u glavu pa vade silikone, smanjuju grudi jer su konačno shvatile da to nije najbolje za zadravlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA