Pirs Morgan: Kejt Mos je jeziva, Madona izgleda kao Konan Varvarin

Britanski voditelj "osuo paljbu" po super modelu i pop kraljici i uputio nekoliko komplimenata za glumice Kameron Dijaz i Gvinet Paltrou

  • 0

Britanski televizijski voditelj i novinar Pirs Morgan (46) opisao je manekenku Kejt Mos kao ''odvratno malo stvorenje'', dok je za pop pevačicu Madonu rekao da liči na Konana Varvarina. Ovaj novinar, koji vodi emisiju na CNN-u ''Pirs Morgan večeras'', rekao je da mrzi Mosovu (38), prenose danas britanski mediji.

- Kejt Mos je jeziva. Kad bi ljudi znali kakva je bila, nikada ih ne bi više zanimala - rekao je on.

Morgan je sa Mosove prešao na Madonu rekavši da su njene ruke ''užasavajuće'' i da ''gledajući nju imate utisak kao da gledate Konana Varvarina''.

- Ona izgleda više kao Varvarin u nekim momentima, groteskno - istakao je on. Voditelj je ispričao da je, kada je dobio posao na Si-En-Enu, zabranio Madonu zauvek u svojoj emisiji.

- Ona je rekla da nikada nije čula za mene, ali oboje znamo da laže - rekao je Morgan. On je istakao da ne mrzi ceo Holivud i uputio je par ''komplimenata'' glumicama Kameron Dijaz i Gvinet Paltrou.

- Gvinet je autsajder, mnogo je zanimljivija nego što mislite. Kada sam je pitao za njenu reputaciju rekla mi je da je bila skromna, ljupka, zanosna, nevina gospođica... osim u spavaćoj sobi - ispričao je Morgan.

- Mnogo sam se smejao sa Kameron. Ona je dobra i zabavna devojka. Želi da dođe kod mene u emisiju samo kad ima nešto pametno da kaže - rekao je novinar.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA