KARLEUŠA: Dara je Radodajka, Ceca neskladna, a Brena operisana od ukusa! (FOTO) (VIDEO)

- Ceca je poznata po tome da ima dobre pojedinačne komade, ali sve zajedno, ne funkcioniše. Jedan nesklad - kaže pevačica

  • 62

Pevačica Jelena Karleuša je prokomentarisala stajlinge poznatih dama i muškaraca sa naše estrade. Među "žrtvama" su se našle Lepa Brena, Bojana Rajić, Ceca, Dara Bubamara i drugi...

Dok je Bojanu Rajić pohvalila, Brenu je nagrdila kako nema ukusa.

- Kič je vrsta umetnosti. Kada neko ume da se igra sa ta tri slova, to je super. Ali, Brena je definitivno operisana od ukusa, a okružena je ljudima koji je pogrešno savetuju, a kada se sama obuče, to bude još strašnije. Nema opravdanja za ovako grozno oblačenje - oplela je JK.

Potom je plavuša prokomentarisala bivšu drugaricu Daru Bubamaru.

- Kako Dara od Radojka? Dara može od Darinka, a Radojka je Radojka. Treba stvari nazivati pravim imenom, kako se zove, tako se i oblači - Radodajka - kaže JK.

- Ceca je poznata po tome da ima dobre pojedinačne komade, ali sve zajedno, ne funkcioniše. Jedan nesklad - dodaje pevačica.

Video pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    10. jul 2014 | 17:08

    Udjem u radnju kupim sebi cips i novine i vratim se kuci.Sjednem upalim TV.kada ono na njemu Jelena Karleusa.Smorila me i ugasim TV.Ukljucim radio kada ono opet Jelena Karleusa.Ugasim radio pocnem da listam novine kada ono opet Jelena Karleusa.....Tacno me je strah otvoriti cips....

  • aca

    11. jul 2014 | 01:56

    Svakome nadje mane a sebe ne vidi. Sve je samo nije pevacica.Kompleksi.Nikad zvezda od nje

  • MissBennet

    10. jul 2014 | 15:43

    Kako Dara od Radojka? Dara može od Darinka, a Radojka je Radojka. Treba stvari nazivati pravim imenom, kako se zove, tako se i oblači – Radodajka – kaže JK. Kao diva od Starleta. Treba stvari nazvati pravim imenom, kako se zove, tako se oblači, tako se i ponaša. Čanak objasnio; prostitutka - dugo, kurva - prosto, Starleta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA