Pobednik "Zvezda Granda" imao saobraćajni udes

- Sve se desilo brzo, ali sam uspeo da odreagujem na vreme i sprečim tragediju. Da nisam, bio bi direktan sudar...Šteta na kolima je velika, ali imam osiguranje koje će sve namiriti - rekao je Amar Gile Jašarspahić

  • 6

Amar Gile Jašarspahić, pobednik takmičenja "Zvezde Granda" za sezonu 2012/13. godinu, doživeo je juče oko 16 časova saobraćajnu nezgodu.

Kako piše Kurir, mladi pevač je vraćajući se sa poslovnog sastanak, u blizini Foče, sleteo sa puta, pošto je na na njega direktno krenuo nepoznati mladić koji je svojim kolima preticao kamion.

Gile je je zadobio udarac u glavu, a posle ukazane pomoći pušten je kući. Potvrđeno je da Amar nije vozio brzo kao i da nije bio pod dejstvom alkohola.

- Sve se desilo brzo, ali sam uspeo da odreagujem na vreme i sprečim tragediju. Da nisam, bio bi direktan sudar. Kod kuće sam imam bolove, ali se već sledece nedelje vraćam nastupima. Šteta na kolima je velika, ali imam osiguranje koje će sve namiriti - rekao je Jašarspahić.

(Telegraf.rs/"Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nine

    13. jul 2014 | 13:10

    Imao sam priliku da ga upoznam na snimanju grandovih emisija,ja inace radim na pinku.Decko je pravi seljak,pun sebe,neizivljen.Secam se kad je usao u bek stejdz i pruzao ruku okupljenim,klanjajuci i nazivajici Alahu Akbar...tu su bili neki naoruzani i nabildovani momci,obezbedjenje iz Drzavne lutrije Srbije koji cuvaju Ljubu Skorica i bubnjeve,doslo je do psovki izmedju njih i malo je falilo da budem svedok tuce.Gile je agresivan i nadobudan,ali dobro peva.

  • natasa

    14. jul 2014 | 08:14

    U zivotu ne vidjoh ruzniju facu...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA