NOLETOV PRVI INTERVJU NAKON VENČANJA: Jelena je izgledala poput anđela! (FOTO)

- Kada sam je prvi put ugledao u venčanici, kako se smejala i išla prema meni... Izgledala je poput anđela - izjavio je Đoković* - Venčanje je bilo onako kako je trebalo da bude. Naša porodica i najbliži prijatelji ujedinjeni u divnom prostoru i slave našu ljubav. Zaista je bilo emotivno i nezaboravno za nas - navela je Noletova supruga Jelena

  • 30

Novak Đoković i njegova supruga Jelena dali su prvi intervju nakon njihovog venčanja na Svetom Stefanu. Prvi teniser sveta je u razgovor za magazin "Hello" izjavio da je bio više nego oduševljen kada je ugledao svoju lepšu polovinu u venčanici Sare Barton, koja je dizajnirala za Aleksandra Mekvina

- Kada sam je prvi put ugledao u venčanici, kako se smejala i išla prema meni... Izgledala je poput anđela - rekao je Đoković.

Da podsetimo, Jelena i Nole rekli su sudbonosno "da" nekoliko dana nakon što je poznati teniser osvojio svoj drugi Vimbldon.

- Pokušao sam da budem prisutan u tom trenutku i da zapamtim sve. Bio sam fokusiran na nju, kao i na njen osmeh, i na našu bebu - naveo je Novak.

Jelena se takođe osećala kao Nole:

- Bila sam nervozna i sve mi se činilo mutno. Gledala sam ga kroz suze i odmah sam počela da plačem kada sam ga videla - rekla je gospođa Đoković i nastavila:

- Bila sam toliko srećna i pretpostavljam da zbog trudnoće jako teško kontrolišem emocije. Jako sam blagoslovena što ga imam u životu. Boljeg emotivnog partnera od njega nisam mogla da imam - navela je Jelena i dodala da je venčanje proteklo sjajno:

- Venčanje je bilo onako kako je trebalo da bude. Naša porodica i najbliži prijatelji ujedinjeni u divnom prostoru i slave našu ljubav. Zaista je bilo emotivno i nezaboravno za nas - rekla je ona.

(Telegraf.rs/hellomagazine.com)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • odgovor

    14. jul 2014 | 12:38

    Mnogo su lepi,nije sto su nasi! Zelim im svu srecu! Ali sam odusevljena kako Nole prica o Jeleni, sto se toga tice svi muskarci treba da se ugledaju na njega, prosto zraci ljubavlju prema njoj!

  • J.h

    14. jul 2014 | 12:32

    Samo nek se vole! Sretnnnnoooo

  • ivana

    14. jul 2014 | 12:20

    Sad ce svi da mi lupaju minuse,ali meni je vencanica toliko obicna i prosta,kao i njena vrizura....mogla je imati neki interesantan detalj...nikakav utisak ne ostavlja....inace,zelim im sve najlepse u zivotu....nek je sa srecom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA